Salma Hajek glumi samu sebe: Problematična starleta, depresivna prodavačica i astronaut u kontroverznoj seriji (FOTO/VIDEO)

17.06.2023

13:00

0

Kreatori su okupili vrhunsku ekipu glumaca

Salma Hajek glumi samu sebe: Problematična starleta, depresivna prodavačica i astronaut u kontroverznoj seriji (FOTO/VIDEO)
Salma Hajek - Copyright Profimedia

Hit Netfliksova serija "Crno ogledalo" vraća se na ovu striming platformu i to sa vrhunskom ekipom glumaca.

Tu su Eni Marfi, Rob Dilejni i ostala poznata imena. Najava za šestu sezonu koja je stigla na Netfliks pokazuje da bi Salma Hajek, glumeći samu sebe, mogla preuzeti ulogu negativke.

Profimedia
 

Aron Pol, poznat po ulozi u sada već kultnom "Breaking Badu", pojaviće se u epizodi "Beyond the Sea", kao jedan od "dvojice muškaraca na opasnoj misiji" u alternativnoj 1969. godini, gde njegov lik, koji je astronaut, mora snositi posledice velike tragedije.

Demoni u severnoj Engleskoj

Inače, najviše mesta u najavi šeste sezone zauzima Anjana Vasan koja u seriji radi kao prodavačica na odeljenju obuće i pokazuje znakove ozbiljne depresije.

Profimedia
 

U kratkoj najavi možemo videti njen lik, Nidu.

Ona bi trebala glumiti u epizodi "Demon 79", koja se odvija u severnoj Engleskoj 1979. godine, a u kojoj se Vasan pojavljuje kao prodavačica kojoj se naređuje da napravi strašne stvari kako bi izbegla katastrofu.

Ani Marfi bi trebala glumiti u epizodi "Joan Is Awful", i to "prosečnu ženu" koja otkriva da je globalna platforma za striming pokrenula serijsku adaptaciju njenog života, a tzv. "teaser trailer" prikazuje Marfin lik kao uspešnu i važnu poslovnu ženu.

Profimedia
 

Usred epizode dobija poruku "Nedostaješ mi", a kasnije vidimo kako upada na venčanje u uniformi navijačice.

Problematična starleta

Takođe, Zazi Bits se pojavljuje u najavi za seriju. Njena je epizoda isto smeštena u prošlost. Naime, ona glumi u epizodi "Mazey Day", gde "problematičnu starletu prate paparaci.

Profimedia
 

- Ne bih rekla da se moj lik jako zabavlja. U seriji postoji stvarno sjajan mračni element, element predosećaja. Određeno ogledalo koje se odražava na nas - rekla je Zazi u vezi svog lika.

Podsetimo, ova naučno-fantastična serija se temelji na distopijskim motivima, a sadrži i elemente trilera.

Šesta sezona serije ima pet epizoda i dostupna je na Netfliksu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike