Kjara u haljini koja košta manje od hiljadu dinara, a može se kupiti i kod nas: Najuticajnija modna blogerka pokazala šta je stil

12.07.2023

10:31

0

Autor: K. O.

U pitanju je haljina koja može sjajno da se kombinuje uz različite komade

Kjara u haljini koja košta manje od hiljadu dinara, a može se kupiti i kod nas: Najuticajnija modna blogerka pokazala šta je stil
Kjara Feranji - Copyright Profimedia

Svima nam je poznata floskula da se dobar stil ne kupuje, već da se sa njim rađa. A to je upravo još jednom demonstrirala najuticajnija modna blogerka na svetu.

Poznata Italijanka Kjara Feranji pojavila se u najjednostavnijoj haljini u kojoj je izgledala senzacionalno. 

Ovog puta ona se opredelila za monohromatsku kombinaciju u neutralnoj boji koja sjajno pristaje njenom tenu i boji kose. Bež autfit odiše jednostavnošću, a istovremeno i prefinjenošću. 

Ono što će posebno obradovati modne sladokusce je podataka da je ovu haljinu koju je obukla za veče u Pulji Kjara pronašla u Zari. Cena haljine je svega 8 evra (oko 950 dinara). Može da se nosi od jutra do mraka, a s obzirom na boju i model može lako da se iskombinuje uz razne druge odevne komade. 

Kjara ju je uklopila uz bež papuče sa visokom potpeticom i neutralan mejkap.

 

 

Ipak, moramo napomenuti da haljina ocrtava sve, te da zahteva besprekornu liniju, pa bi se retko koja dama odlučila da je ponese na ovaj način.

Inače, jedna od najpoznatijih influenserki karijeru je izgradila svojim dobrim stilom, a još jedanput pokazala je da i te kako zna kako treba. 

Jasno je da je lako oblačiti se po poslednjoj modi kada si bogat, a prava umešnost je iskombinovati dobar autfit sa malo sredstava.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike