Margo Robi rekreirala stajling star 70 godina i pokazala da je glamur večan: Blistala u crnoj haljini poput čuvene lutkice

10.07.2023

15:48

0

Autor: K. O.

Stilska lekcija iz prošlog veka

Margo Robi rekreirala stajling star 70 godina i pokazala da je glamur večan: Blistala u crnoj haljini poput čuvene lutkice
Margo Robi - Copyright Profimedia

Možda se nekada ne slažemo sa izborom glumaca za neku ulogu, ali ovog puta u pitanju je pun pogodak! A da je Margo Robi savršena Barbi jasno je prilikom svakog njenog pojavljivanja u okviru promotivne turneje filma o najpopularnijoj lutkici svih vremena.

I dok će se kod nas premijera filma "Barbi" održati 19. jula, sinoć je u Los Anđelesu upriličena svetska premijera. I kako dolikuje ovakvom događaju, okupile su se brojne zvezde na pink tepihu.

A sve oči bile su uprte baš u Margo. Holivudska zvezda pojavila se u glamuroznoj kreaciji brenda Schiaparelli, koja je istakla njenu fenomenalnu figuru, te naglasila obline.

Profimedia
 

Crna top haljina midi dužine sa šljokicama u potpunosti prati liniju tela skoro, a tik iznad zglobova dobija šik i glem momenat u vidu volana od nekoliko slojeva tila.

Jasno je da je i ovo modno izdanje inspirisano autfitom originalne Barbike, a ono što je posebno zanimljivo je to što je lutkica ovo nosila još 1960. godine, kada je proizvedena u seriji "Solo in the Spotlight".

Profimedia
 

 

Na imidžu glumice tokom turneje radi stilista Endru Mukamal, a svako izdanje koje je glumica do sada nosila prilično je retro i praktično je potpuno kopirano sa originalnih lutki.

"Skinuta" je čak i crvena ruža koja je bila na haljini. Margo je u rukama imala bebiroze ešarpu od tila, te dijamantsku ogrlicu, crne, elegantne rukavice i prepoznatljive papuče kakve je Barbi gotovo uvek nosila.

Profimedia
 

Celu priču prate šminka i frizura, tako da je Barbi oživela pred našim očima držeći pod ruku Kena (Rajan Gosling) u roze odelu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike