Kaput kraljice Maksime koji je podelio modni svet: Nekima je kič, drugima potpuno šik!

20.04.2023

12:52

0

Autor: K. O.

U jedno smo sigurni, a to je da ovakav komad ne može svako da iznese

Kaput kraljice Maksime koji je podelio modni svet: Nekima je kič, drugima potpuno šik!
Copyright Profimedia

Do sada smo se mnogo puta uverili da holandska kraljica Maksima ne sledi klasiku, te da često ume da iznenadi svojim interesantnim stilom.

Ona prati trendove, voli unikatne komade i ne robuje tome šta bi trebalo jedna kraljica da nosi. Takav je slučaj i sa trenč mantilom koji je obukla tokom svoje zvanične posete Italiji koji je potpuno podelio modne kritičare.

Tokom boravka u Milanu, ona obilazi različite kulturne i zabavne događaje, a kada je krenula u posetu izložbi nameštaja imala je zaista zanimljivo izdanje.

Profimedia
 

Tirkizni kombinezon širokih nogavica u poslovnom stilu i moderan, a preko neobičan trenč mantil koji je odmah postao zvezda kombinacije.

Od klasičnog trenča, on ima samo kroj i boju jer mantil krase okrugle rupice uokvirene zlatnim alkama koje su ovaj komad učinile pravim mamcem za poglede.

Potpisuje ga brend Claes Iversen, a baš ovakav je predstavljen u kolekciji iz 2019. godine. Tada su se ove zlatne alke našle ne samo na mantilima već i na brojnim komadima iz kolekcije.

Profimedia
 

Ceo izgled je upotpunila zlatnom klač torbicom brenda Begüm Khan koja košta 3.200 evra, te Cartier sunčanim naočarima od 820 evra.

Naravno, ovaj stajling se komentarisao nadugačko i naširoko, pa su pojedini modni znalci smatrali da je kič, te da nije prigodan za ženu njenog ranga, dok su drugi pozdravljali šik izbor hrabre kraljice.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike