Kako se Dženifer Lopez iz mačke u šari leoparda transformisala u boginju elegancije kakva se retko viđa. A sandale su lu-di-lo (FOTO)

05.05.2023

11:58

0

Autor: Z. A.

Dženifer Lopez očarala u otmenoj crnoj haljini

Kako se Dženifer Lopez iz mačke u šari leoparda transformisala u boginju elegancije kakva se retko viđa. A sandale su lu-di-lo (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica Dženifer Lopez na premijeri filma „The Mother“ plenila je pažnju u sofisticiranoj crnoj haljini, s efektnom raskošnom srebrnom ogrlicom i sandalama s kaišićima oko gležnja.

Džej Lo je na premijeri novog Netflixovog akcionog filma „The Mother“ sve je očarala u stajlingu koji je sama definicija elegancije.

Poznata po sposobnosti da nosi apsolutno sve stilove, slavna holivudska zvezda ovoga je puta pokazala i koliko besprekorno izgleda u otmenom autfitu koji je sačinjavala klasična crna uska haljina midi dužine uz raskošnu ogrlicu.

Sve je podigla cipelama čiji su srebrni kaišići bili omotani oko njenih gležnjeva, a look je zaokružila sofisticiranom klač torbicom. Kosu je ostavila raspuštenu, u prepoznatljivim glamuroznim talasima.

U Netflixovom filmu „The Mother“, Dženifer Lopez nalazi se u glavnoj ulozi, tumačeći bivšeg plaćenog ubicu koja odlazi u divljinu Aljaske kako bi spasila svoju otuđenu ćerku, a koju glumi 14-godišnja Lusi Paez koja joj se priključila na crvenom tepihu.

Ovaj stajling 53-godišnja zvezda ponela je kao protivtežu jučerašnjim stilovima - kada je pažnju privukla u leopardovom uzorku od glave do pete, a potom u šikc stajlingu skini pantalona i bež mantila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike