Modna pravila za dame sa oblinama: Kako izgledati elegantno i vitko u svakoj prilici

03.06.2023

15:56

0

Autor: K. B.

Svaka žena, bez obzira na oblik tela, zaslužuje da se oseća samouvereno, lepo i stilizovano

Modna pravila za dame sa oblinama: Kako izgledati elegantno i vitko u svakoj prilici
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Moda je tu da istakne našu jedinstvenost i lepotu, a dame sa oblinama imaju poseban šarm koji se može naglasiti kroz pravilan izbor odeće. U svetu mode, postoji nekoliko jednostavnih pravila koja mogu pomoći punijim damama da istaknu svoje obline, sakriju eventualni višak kilograma i postignu vizuelni efekat izdužene figure.

Budite spremne da otkrijete modne tajne koje će vam pomoći da zračite samopouzdanjem i istaknete svoju prelepu figuru.

Izaberite pantalone sa srednjim ili visokim strukom

Profimedia
 

Kada je u pitanju odabir pantalona, jedan od ključnih elemenata za dame sa oblinama je visina struka. Pantalone sa srednjim ili visokim strukom mogu biti vaš najbolji saveznik jer pružaju brojne prednosti koje ističu vaše obline i pružaju udobnost. 

Vizuelno će izdužiti figuru, naglasiti struk i istaći obline na pravilan način. Ove pantalone takođe mogu sakriti eventualni višak kilograma u predelu stomaka, dajući vam ravan i izdužen izgled.

Obratite pažnju na boju džinsa

 

 

Jedno od najvažnijih pravila je da birate tamnije boje džinsa. Tamne boje, poput dubokog plavog ili crnog, imaju sposobnost da vizuelno stanje vaših oblina, pružajući vam izdužen izgled i čvršći siluetu. Ove boje obično imaju i efekat stanjivanja, čime se sakriva višak kilograma i stvara ravnoteža u figuri.

Naglasite struk

 

 

Oblik peščanog sata smatra se veoma atraktivnim, pa je veoma važno naglasiti struk koliko god je to moguće. Dobar izbor za ovo je tanji kaiš koji se postavlja preko majice, haljine na preklop, košulje ili crop top džemperi.

Svetle boje i printovi

 

 

Kada je u pitanju odabir garderobe za dame sa oblinama, ne morate se ograničavati samo na tamne boje. Svetao džins i printovi takođe mogu biti sjajan izbor koji će vam pomoći da istaknete svoj stil i obline na pravi način.

 

 

Uvek birajte printove koji se proporcionalno slažu sa vašom figurom i izbegavajte prevelike i prenaglašene šare koje bi mogli da vam vizuelno dodaju više obima.

Pruge kao dominantan dezen na garderobi

 

 

Jedna od prednosti pruga je da mogu stvoriti optički efekat izduživanja figure. Vertikalne pruge su posebno efikasne jer vizuelno produžavaju siluetu, čineći vas vitkijim i elegantnijim. Možete ih pronaći na različitim komadima garderobe, poput pantalona, suknji, haljina ili čak na bluzama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike