Da li je ovo najčudnija haljina ikada? Sve oči bile su uprte u Elsu Hosk i to sa razlogom

25.05.2023

15:11

0

Autor: K. B.

Kanski festival i dalje traje i privlači pažnju svetskih medija

Da li je ovo najčudnija haljina ikada? Sve oči bile su uprte u Elsu Hosk i to sa razlogom
Copyright Profimedia

Švedska manekenka Elsa Hosk, nekadašnji Viktorijin anđeo privukla je pažnju na premijeri filma "La Passion De Dodin Bouffant" noseći neobičnu kombinaciju haljine i korseta.

Profimedia
 

Haljina je svetloplava, "nakrivljena" i izgleda kao da nosi više haljina u isto vreme. Kreacija je kreativna, originalna i zanimljiva, sa snažnim uticajem klasike.

Profimedia
 

Manekenka je izgledala spektakularno na crvenom tepihu, naglašavajući svoje atribute sa efektnim mašnicama na ovoj romantičnoj haljini. Dodatno je upotpunila svoj izgled sa efektnom ogrlicom od Messike i plavom senkom kojom je istakla prelepe oči. Ovo je samo jedno od mnogih modnih izdanja kojima je Elsa oduševila na Kanskom festivalu.

Ako vam je neobična haljina poznata, verovatno ste je primetili u januaru ove godine, kada je bila jedna od najinteresantnijih modnih vesti tokom Nedelje mode u Parizu. Originalnu toaletu potpisuje holandski avangardni brend Viktor & Rolf, koji je tada predstavio haute couture kolekciju bajkovitih toaleta inspirisanih stilom princeza – ali na neočekivan način, "obrnuvši ih" na sve moguće načine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike