Zaboravite na široku i tamnu odeću! Ovih 10 modnih trendova mnogo više odgovara ženama s raskošnim oblinama

08.04.2021

17:19 >> 14:33

0

Autor: Z. A.

Za neke od ovih komada vlada mit da pristaju samo mršavicama

Zaboravite na široku i tamnu odeću! Ovih 10 modnih trendova mnogo više odgovara ženama s raskošnim oblinama
Copyright Instagram: girlwithcurves/mr_wunderbar

Vreme je da raskrinkamo još jedan mit! Izgledi s modne piste ne stoje uvek dobro samo vrlo vitkim ženama. Pred vama je deset modnih trendova koji bolje stoje upravo ženama s oblinama, a od kojih mnoge od njih neopravdano zaziru. Slojevito odevanje, uske haljine, volani, naglašeni kaiševi… sve je to na listi modnih trendova u kojima će blesnuti upravo punije dame.

Uvreženo je pravilo da ženama s oblinama dobro stoji jednostavna, jednobojna (najčešće crna) i široka odeća. To uopšte nije istina! Štaviše, mnogo je modnih trendova koji bolje stoje ženama s oblinama nego onima s modnih pista…

1. Slojevito odevanje

Posebno u prelaznom periodu, slojevitost je naš modni BFF. U takozvanom izgledu luka se nekoliko odevnih komada slojevito slaže jedan na drugog igrajući se različitim dužinama. To je super praktično kada su temperature kolebljive. Međutim, ova metoda nije idealna za svaku od nas. Niske i vrlo sitne žene mogu se brzo utopiti u ovoj varijanti stajlinga. S druge strane, s nekoliko oblina ovaj izgled postaje zaista lep.

2. Jedna boja od glave do pete

Jedna boja od glave do pete? Da! Jednobojni (monokromatski) izgled sada je popularniji nego što je ikada bio i savršeno je rešenje za one dane kad imaš osećaj kao da nemaš više šta da obučeš. Odlično je da to odgovara svakoj ženi, ali bujnije imaju veliku prednost: njihove obline čine jednoličan izgled mnogo uzbudljivijim.

3. Haljina na preklop

Kad smo već kod peščanog sata: haljine na preklop su od prošle godine među apsolutnim IT komadima. Sjajna stvar kod haljina na preklop: savršeno laskaju ženskim oblinama! S jedne strane jer se usredsređuju na uski struk, a s druge strane jer V-izrezom dočaravaju pravi dekolte iz snova. Ako si blagoslovljeni oblinama, u haljini na preklop imate ludu figuru!

4. Plisirane suknje

Ovaj trend je već duže vreme sastavni deo naših garderobera. Ipak, žene s oblinama se još uvek retko usude da nose plisirane suknje. A to je potpuno pogrešno! Lepe suknje izgledaju ultraženstveno i protežu figuru zahvaljujući sofisticiranoj tehnici nabora. Bilo kao klasična midi-suknja ili u mini-verziji: plisirane suknje definitivno bi trebalo da budu među onim što morate imati 2021. u ormaru.

5. Stejtment kaiš

Trend stejtment kaiša je kao stvoren za bujne žene. Zašto? Vrlo jednostavno: na posebno lep način otkriva obline kada se stavi oko struka jer dočarava siluetu peščanog sata. Takav kaiš možete pronaći svugde u uzbudljivim bojama i s posebnim kopčama – ne postoji lakši način za podizanje stila na viši nivo.

6. Karneri

Bilo na rukavima ili izrezu, karneri su u odlični na odeći za proleće i leto. Ali ako mislite da su ti ukrasi glomazni i stoga zabranjeni za žene s oblinama, niste u pravu. Na pravim mestima u trenutku postave proporciju u središte pažnje.

7. Pensil-suknje

Žene sa oblinama ovde imaju očitu prednost u stilu: pensil-suknje mnogo bolje izgledaju kod žena s okruglim zadnjicama nego kod žena s malim stražnjicama i bokovima. Visoki kroj naglašava struk, a silueta dobija pravi podsticaj u smislu ženstvenosti. Pensil-suknje moraju biti jako uske, uostalom, apsolutno nema razloga skrivati svoje telo – naprotiv!

8. Veoma duge široke pantalone

Dugačke široke pantalone laskaju figuri. Visoko krojene pantalone skreću pažnju na liniju struka i naše lepe bokove. Široki rez, s druge strane, čini da noge izgledaju nekoliko centimetara duže. Ove pantalone su takođe savršena – i moderna – alternativa farmerkama.

9. Strukirane haljine

To više nije tajna, ali ne može se dovoljno često ponoviti: strukirane suknje i haljine koje se fokusiraju na najuži deo našeg tela, struk, jednostavno izgledaju seksi na ženama sa oblinama. Seksi silueta peščanog sata savršeno je naglašena, kao i naša ženstvenost. Treba, naime, prikazati i slaviti velike obline i ni u kojem slučaju ih ne skrivati.

10. Wow dekolte

Bilo da si supermršava ili superzaobljena – moto je: naglasi svoje prednosti! A žene s oblinama imaju toga zaista dosta. Dakle, umesto da se skrivamo pod širokom odećom, trebalo bi pokazati šta imamo da ponudimo. Bluze, topići i košulje s dubokim V-izrezom, na primer, savršeni su za isticanje dekoltea i malo igre s njegovim čarima.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike