Kan poslednji dan: Tarantino par, Evina crvena haljina i Džejn Fonda u šljokicama (FOTO)

28.05.2023

11:58

0

Autor: K. B.

Kanski festival završen je sinoć posle 10 dana promocija novih filmskih ostvarenja

Kan poslednji dan: Tarantino par, Evina crvena haljina i Džejn Fonda u šljokicama (FOTO)
Copyright Profimedia

Na premijeri filma "Elemental", održanoj tokom 76. Kanskog filmskog festivala, svetlost reflektora bila je usmerena ka brojnim svetskim javnim ličnostima koje su se okupile da podrže ovu filmsku poslasticu. Ovaj događaj privukao je pažnju ne samo filmske industrije, već i svetskog medija i obožavalaca, dok su se poznata lica sijala na crvenom tepihu.

Kventin i Danijela Tarantino

Posebnu pažnju privukao je Kventin Tarantino, poznati reditelj, zajedno sa svojom suprugom Danijelom Tarantino. Njihova pojava na crvenom tepihu izazvala je uzbuđenje i interesovanje javnosti. Danijela je privukla poglede obučena u belo, poput venčanice, izgledajući srećno i nasmejano. Njen srebrni nakit je dodatno istakao eleganciju njenog izgleda. Sa druge strane, Kventin je nosio crno odelo i naočare, dodajući svoj prepoznatljivi stil.

Njihov izgled je odisao harizmom i ljubavlju, predstavljajući jedan snažan i sjajan par na ovom velikom filmskom događaju.

Eva Longorija u crvenoj haljini

Eva Longorija je zasijala u Kanu izgledajući bolje nego ikad. U crvenoj haljini sa zavodljivim šlicem i visokim potpeticama, ona je prosto oduzimala dah. Njen izgled je bio jednostavno nepogrešiv.

Pokazala je da vreme ne može da je obeshrabri i da ona samo postaje sve atraktivnija. Njena elegancija i samopouzdanje su se ogledali u svakom koraku i osmehu. Adekvatna šminka istakla je njene prelepe crte lica i dala joj blistav sjaj.

Džejn Fonda blista u devetoj deceniji

Džejn Fonda je zablistala u šljokičastom odelu. Ova legendarna glumica i aktivistkinja i dalje ostavlja snažan utisak svojim prisustvom. U elegantnom odelu, sa crnim oko očiju i jakom šminkom, Džejn je pokazala svoju ikoničnu stilsku kombinaciju.

Sa neverovatnih 85 godina, izgleda apsolutno sjajno i inspirativno. Njena energija i vitalnost su zaista impresivni. 

Pogledajte još neke toalete koje nisu mogle proći nezapaženo:

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike