Ešli Grejem se u Kanu pojavila u dva suprotna šok izdanja: Prvo je imala nevidljivu haljinu, a onda ju je haljina progutala (FOTO/VIDEO)

23.05.2023

11:11

0

Autor: Z. A.

Najatraktivnija žena sveta voli da ostavlja bez teksta

Ešli Grejem se u Kanu pojavila u dva suprotna šok izdanja: Prvo je imala nevidljivu haljinu, a onda ju je haljina progutala (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Ešli Grejem je plus sajz manekenka koja je nedavno proglašena za najatraktivniju ženu sveta, a na 76. Kanskom festivalu već dvaput je ukrala pažnju.

Ešli pleni lepotom, zrači pozitivnom energijom i ne dozvoljava negativnim komentarima da joj nruše samopouzdanje, a očito je da ga ima u izobilju.

Na svom Instagram profilu, gde ima preko 20 miliona pratilaca pre nekoliko dana je podelila fotografije iz Kana sa natpisom na francuskom jeziku: Stigla sam i obukla tzv. golu haljinu koja daje malo prostora mašti - i zasijala. Uz svetlucavi ajlajner ponela je crni brus i gaćice s visokim strukom.

 

 

 

 

A onda je sinoć opet sve iznenadila pojavivši se u neobičnoj haljini, koja ju je bukvalno progutala – preglomazna toaleta izgledala je čak nezgrapno i na njoj.

Haljina ima i karnerr, i plašt, i dekolte..., nakit je upečatljiv a šminka i frizura ležerni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike