Kan, šesti dan: Fatalni modeli, japanke, Irina Šajk s trakama preko grudi i parovi u crnom (FOTO)

22.05.2023

10:48

0

Autor: K. B.

Od elegantnih do ekstravagantnih kreacija

Kan, šesti dan: Fatalni modeli, japanke, Irina Šajk s trakama preko grudi i parovi u crnom (FOTO)
Copyright Profimedia

Na večerašnjoj premijeri "Firebranda" na 76. Kanskom festivalu, crvenim tepihom prodefilovale su mnogobrojne zvanice koje su na sebe skrenule pažnju elegantnim, ali i ekstravagantnim izdanjima. Među najizazovnije i najneobičnije odevenim zvanicama istakli su se Điđi Hadid, Naomi Kembel, Dženifer Lorens, Irina Šajk, Salma Hajek i njen suprug Fransoa Anri Pino, kao i Rouzi Hantington-Vajtli, koja je došla podruku sa partnerom Džejsonom Stetamom.

Fatalni modeli

Manekenke Naomi Kembel i Điđi Hadid zadivile su sve prisutne na crvenom tepihu. Naomi je istakla svoju savršenu figuru belom jednostavnom haljinom sa crveno-srebrnim detaljima i elegantnim crno-belim štiklama, dok je Điđi privukla pažnju svojim odvažnim stilom. Njena toaleta je bila bež, sa neobičnim detaljima koji su dodatno isticali njene kukove. Frizura i nakit su bili definicija glamuroznosti u modi, dok joj je šminka savršeno pristajala uz boju odeće.

Dženifer Lorens u epizodi sa japankama

Dženifer Lorens se na crvenom tepihu pojavila u glamuroznoj haljini iste boje, ali ono što je zaintrigiralo mnoge jeste njen neobičan izbor obuće. Ravne crne japanke možda jesu bile neobičan odabir, ali i vrlo simpatičan i simboličan izbor poznate glumice.

Irina Šajk preko grudi nosi samo trake

Irina Šajk nosi kožnu crnu haljinu - zapravo komplet koji je sastavljen od dve trake i suknje sirena kroja koja razotkriva kukove i spuštena je maksimalno. Nakit je takođe neobičan, a frizura krajnje jednostavna, dok je šminka skoro pa neupadljiva.

Parovi u crnom

Dva poznata holivudska para su privukla posebnu pažnju. Rouzi Hantington-Vajtli i Džejson Stejtem su poznati kao jedan od najskladnijih parova, a odlučili su se za elegantnu crnu kombinaciju u kojoj izgledaju savršeno. Za njima ne zaostaju ni Salma Hajek i njen suprug Fransoa Anri Pino.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike