Lijam Hemsvort prevario Majli Sajrus sa najplaćenijom glumicom Holivuda: Pevačica ju je isprozivala u novoj pesmi!

20.01.2023

06:45

1

Najnoviji singl pop zvezde pokrenuo je brojne kontroverze na društvenim mrežama

Lijam Hemsvort prevario Majli Sajrus sa najplaćenijom glumicom Holivuda: Pevačica ju je isprozivala u novoj pesmi!
Lijam Hemsvort, Majli Sajrus - Copyright Profimedia

Turbulentna veza Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta ponovo je vodeća tema svih svetskih medija. Razlog tome jeste nova pesma pop zvezde pod nazivom "Flowers" (Cveće), koja se odnosi na propali brak popularnog dvojca i u kojoj se uprkos odsustvu direktnih referenci na njihov četvorogodišnji odnos, mogu čuti brojne aluzije, koje ostavljaju prostora za tumačenje.

Obožavaoci plavokose zvezde na društvenim mrežama uveliko šire različite teorije o mogućim razlozima prekida veze, a najnovije otkriće odnosi se na Lijamovu navodnu aferu sa oskarovkom Dženifer Lorens, tačnije zlatna vintidž haljina brenda "Yves Saint Laurent" ukazuje na to.

Naime, pevačicina odora u spotu slična je onoj koju je Lorensova nosila na dan premijere filmskog mega hita "Hunger Games" I ništa ne bi bilo iznenađujuće da na pomenutom crvenom tepihu slavna glumica nije pozirala upravo sa Majlinim nekadašnjim izabranikom.

Profimedia
Lijam Hemsvort i Dženifer Lorens u spornoj haljini

Međutim, ako se držimo činjenica, tragovi do kojih su došli obožavaoci i dalje su samo nagađanja. Sličnost haljina može, ali i ne mora da znači da je Majli želela da pošalje bilo kakvu poruku svojoj publici, a teško je potvrditi i druge teorije koje kruže internetom - poput one da je spot za "Flowers" sniman upravo u vili u kojoj je Lijam navodno prevario pevačicu sa 14 žena

 

Profimedia
Majli Sajrus, Lijam Hemsvort

Ono što se, međutim, može stopostotno potvrditi jeste komentar Sajrusove na Tviteru, koji je objavila u avgustu 2019, neposredno nakon što je saopštila da se razvodi.

- Mogu da priznam mnoge stvari, ali odbijam da priznam da je moj brak prekinut zbog neverstva - napisala je tada ona. 

Dakle, ako verujete rečima svestrane umetnice, sva nagađanja obožavatelja i video snimci koji kruže na TikToku nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Osim ukoliko je Majli iz nekog razloga lagala i tek sada je odlučila da kaže celu istinu, na posve tajnovit način.
Najvažnije od svega je da je "Flowers" već postalo hit, a kontroverze koje kruže umnogome su doprinele uspehu pesme.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike