Kejt Midlton je zaljubljena u ove retro sandale i ovu haljinu - toliko da je ima u dve boje: Oba komada naše žene obožavaju

20.05.2023

11:59

0

Autor: Z. A.

Ona uvek pleni svojim stajlinzima, čak i kada ih ponavlja

Kejt Midlton je zaljubljena u ove retro sandale i ovu haljinu - toliko da je ima u dve boje: Oba komada naše žene obožavaju
Copyright Profimedia

Princeza od Velsa ponovo krade stilsku i modnu pažnju, a ono što ona obuče je, svidelo vam seto ili ne, prosto moderno.


Kejt Midlton je privukla sve poglede prilikom posete centru „Anna Freud“, a ukoliko vam je njena zelena haljina poznata, u pravu ste, Kejt je čuvena po recikliranju i normalnom pristupu odeći.

Princeza je učestvovala u aktivnostima prilikom obeležavanja Nedelje svesti o mentalnom zdravlju u Londonu i za tu priliku briljirala u još jednom super stajlingu.

Četrdesetjednogodišnja supruga princa Vilijama odlučila se za upečatljivu lepršavu smaragdnozelenu haljinu s potpisom modne kuće „Suzannah London“.

Kraljica stila vešto ju je kombinovala sa efektnim naušnicama „Accessorize“ i sandalama na štiklu s retro šmekom u kombinaciji bež i crne, a delo su dizajnerke Alessandre Rich, a nosila ih je i prošloga leta.

Ako vam se ova Kejtina midi haljina kopčanje inspirisana četrdesetim godinama 20. veka čini poznatom, to je zato što ju je nosila u beloj varijanti na komemoraciji povodom pete godišnjice požara u Grenfell Toweru u Londonu u aprilu prošle godine.

Profimedia
Kejt Midltooon

Posebnost haljinama daje lepršava tkanina koja divno pada, ali i poludugi rukavima s manžetama.

Ženstvena frizura i nenametljiva šminka zaokružili su ove dve besprekorne kombinacije jedne od najomiljenijih članica engleske kraljevske porodice.

Profimedia
Kejt Midltooon

Efektne cipele kojima je uspješno podigla obe kombinacije potpisuje pak njena omiljena dizajnerka Alessandra Rich, Italijanka sa engleskom adresom. Reč je o klasičnim „slingback“ cipelama u dvobojnoj varijanti nadahnutima dizajnom bezvremenskog „Chanel“ modela.

Zanimljivo je to da je elegantne i toliko kopirane cipele u nude nijansi i s prepoznatljivom crnom kapicom dizajnirala Koko Šanel 1957. godine, a opisala ih je kao „poslednji vrhunac elegancije“. Jednako su popularne i decenijama kasnije, a u prilog im ide vizualno privlačan kontrast bež boje, koja izdužuje nogu, i crnog vrha, koji skraćuje stopalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.princesagales

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike