Bomba u malom pakovanju: Zovu je džepna Venera - Karuče Tren osvaja srca u provokativnoj crnoj haljini koja sija (FOTO)

15.05.2023

12:21

0

Autor: K. B.

Njujork je goreo u subotu uveče kada je jedna od najzgodnijih holivudskih žena, Karuče Tren, kročila na crveni tepih GLAAD medijskih nagrada

Bomba u malom pakovanju: Zovu je džepna Venera - Karuče Tren osvaja srca u provokativnoj crnoj haljini koja sija (FOTO)
Copyright Profimedia

Ova hrabra glumica, influenserka i manekenka neprestano privlači pažnju kada se pojavi, neustrašivo pokazujući svoje izvajano telo. Uvek spremna da iznenadi, Karuče je ovog puta odabrala kreaciju koja zahteva hrabrost i samopouzdanje, ali to su osobine koje su sastavni deo njenog bića!

Profimedia
 

Lepa 34-godišnjakinja se često pojavljuje u smelim, drskim kombinacijama. Na događaju je zablistala u jedinstvenoj, asimetričnoj haljini koja kombinuje crni saten i blistavu prozirnu crnu mrežu. Saten je pažljivo stavljen na najprovokativnije delove njenog tela, štiteći njene intimne delove od znatiželjnih pogleda.

Atraktivnu toaletu gospođice Tren kruniše duboki prorez, koji je uspešno upotpunila klasičnim crnim satenskim salonkama i dijamantskim minđušama. Njena kosa je elegantno oblikovana, naglašavajući njeno prelepo lice, koje je uokvireno suptilnom, ali efektnom šminkom - diskretnim karminom u boji kože i smokey eyes.

Profimedia
 

Važno je napomenuti da je Karuče visoka samo 155 centimetara, ali je nesumnjivo prava „džepna Venera”. Smatra se jednom od dama sa najskladnijom i najlepšom prirodnom figurom na javnoj sceni.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike