Nikol Kidman obukla terakota odelo na golo telo... i baš je nekako neobična bez lokni

12.05.2023

19:19

0

Autor: Z. A.

Kao da pomalo izgleda plastično

Nikol Kidman obukla terakota odelo na golo telo... i baš je nekako neobična bez lokni
Copyright Profimedia

Još jedan autfit lepe Nikol Kidman (55) nije mogao da prođe nezapaženo - iz nekoliko razloga.


Glumica u šestoj deceniji izgleda odlično, ali čini se da je malo preterala s intervencijama, a i nekako su joj čudno ispravljene kovrdže.

Nikol se pojavila kao podrška svom suprugu, kantri muzičaru Kitu Urbanu na 58. dodeli nagrada Academy Of Country Music Awards (ACM) u Frisku, u državi Teksas.

Profimedia
Kit Urban i Nikol Kidman

Slavna holivudska glumica australijskog porekla bila je i te kako zapažena u izazovnom izdanju - ponela je zanimljivo Chanel svetlucavo odelo boje terakote, i to bez grudnjaka.

Seksi stajling zaokružila je sandalama na štiklu, a dašak glamura ovom zanimljivom looku dao je niz zlatnih ogrlica, ali nešto je čudno u vezi sa njenom "breza" frizurom.

Profimedia
Nikol Kidman

Društvo joj je pravio suprug, u elegantnom crnom odelu, s kojim je godinama u srećnom braku, što su potvrdili njihovi zaljubljeni pogledi na crvenom tepihu ovog događaja koji svake godine privuče mnogobrojna poznata imena.


Urban je na kraju odneo nagradu za zabavljača godine, a dve velike kantri zvezde, legende Doli Parton i Gart Bruks, vodile su ovogodišnju ceremoniju.
Profimedia
Nikol Kidman

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike