Tamara Vučić pored kraljice Leticije: Perfektna u svakoj prilici - prva dama Srbije u Zagrebu dominirala u dva besprekorna stajlinga (FOTO)

12.05.2023

15:55

0

Autor: Z. A.

Biserna ogrlica je posebna priča

Tamara Vučić pored kraljice Leticije: Perfektna u svakoj prilici - prva dama Srbije u Zagrebu dominirala u dva besprekorna stajlinga (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages Profimedia

Često pišemo o besprekornom stajlingu španske kraljie Leticije, a pre nekoiliko dana u njenom društvu našla se i prva dama Srbije i pokazala odličan stilski izbor.


Tamara Vučić  boravila je prethodnih dana u Zagrebu, gde je održan Samit supruga evropskih lidera, ali Kongres o prevenciji dečje gojaznosti pod pokrivetljstvom Regionalne kancelarije Svetske zdravstvene organizacije. Tamara je prisustvovala i svečanoj večeri u predsedničkoj palati u hrvatskoj prestonici, a za obe prilike bila je fino stilizovana.

Tamara je na večeri sedela odmah pored španske kraljice Leticije, a i na grupnoj fotografiji stoji upravo kraj ove dame.

Jasno je da prva dama Srbije svojim modnim izborom stoji parira lepoj Špankinji koja je poznata po istančanom modnom ukusu.

Kraljica Leticija ponela je elegantnu svetloplavu haljinu midi dužine i veoma jednostavnog kroja s pojasom oko struka, salonke i pismo-tašnu od zmijske kože.

Gospođa Vučić opredelila se za poslovnu, a ujedno atraktivnu i modernu kombinaciju - savršeno skrojeno tamnosivo odelo, a upotpunila ga je belom košuljom i diskretnim nakitom.

Kasnije se Tamara pridružila damama na svečanoj večeri u klasičnoj crnoj midi haljini sa zanimljivim izrezom i upadljivim biserima oko vrata.

Pogledajte kako je izgledala prva dama Srbije tokom posete Hrvatskoj:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike