Noćna mora crvenog tepiha: Olivija Vajld i urednica "Voga" došle u istoj haljini na "Met galu"

03.05.2023

10:29

0

Autor: K. O.

I onda su počela poređenja

Noćna mora crvenog tepiha: Olivija Vajld i urednica "Voga" došle u istoj haljini na "Met galu"
Copyright Profimedia

Ako postoji najgora noćna mora vezana za crveni tepih, to je onda ovo!

Glumica Olivija Vajld i Margaret Džang, glavna urednica "Vogue China", imale su identičan modni izbor na Met Gali 2023. Naime, glumica i urednica došle su u identičnim haljinama, razlikovala ih je samo boja.

Obe su verovatno zamišljale da će biti jedine koje će krasiti crveni tepih u ponedeljak uveče u svojoj vintidž Chloe haljini zasnovanoj na dizajnu Karla Lagerfelda iz 1983. godine, ali na njihovo iznenađenje, nije bilo tako.

Dok je Olivija odabrala anđeosku dugu belu haljinu sa izrezima sa strane, dekolteom i zlatnim ukrasom na prednjoj strani, Džang nosila crnu verziju istog autfita. Obe dame dale su i svoj lični pečat celoj kombinaciji - Džang je imala neobičnu boju kose, a Olivija je celom izgledu dodala i narukvice u stilu haljine, kao i upečatljive minđuše, dok je u rukama ponela zlatnu klač torbicu.

Profimedia
 

Tviterašima ovaj modni dvoboj nije promakao, pa su počeli da dele njihove fotografije, ali i komentare. Mnogi su smatrali da je ovo modni no-no.

„Najveća sranja ikada," napisao je jedan.

„Uf. Svačiji najgori strah“, uzdahnuo je još jedan ljubitelj mode.

Još jedan modni entuzijasta napisao je - Margaret Džang i Olivija Vajld su apsolutno pokorile crveni tepih! Njihov stilski izgled je pun pogodak.”

Tanjug/ Photo by Evan Agostini/Invision/AP
 

Nadamo se da su dame porazgovarale o svojoj odeći afterparti kako bi izbegle da se ponovo poklapaju, piše new York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike