Šok! Kim Kardašijan odustaje od života pred kamerama: Želi da krene očevim stopama!

27.04.2023

13:12

0

Starleta će raditi u kancelariji

Šok! Kim Kardašijan odustaje od života pred kamerama: Želi da krene očevim stopama!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan, definitivno odustaje od javnog života, te će se posvetiti advokaturi zašta se i školuje.

Ova odluka šokirala je mnoge, jer je upravo postala slavna i bogata zbog rijalitija, ali je sada otvoreno progovorila na samitu "TIME100" o tome da će takav život napustiti i zameniti ga kancelarijom.

– Bila bih jednako srećna da sam advokatica s punim radnim vremenom - odgovorila je na pitanje da li bi razmislila da živi bez kamera, a zatim dodala:

- Ovo putovanje mi je stvarno otvorilo oči. Postaje obeshrabrujuće, jer ima toliko toga za učiniti - zaključila je Kim.

Podsetimo, Kim i Kloi Kardašijan nedavno su posetile Kalifornijski državni zatvor okruga Los Anđeles, gde su razgovarale sa zatvorenicima kako bi saznale što više o njihovim iskustvima. Obe sestre uključene su u projekat čiji je cilj poboljšati život zatvorenika.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

Po uzoru na oca

Podsetimo, Kim je upisala prava, a o svom advokatskom zanimanju govorila je ranije.

- Sanjam da stvorim uspešnu advokatsku kancelariju, po uzoru na mog oca Roberta Kardašijana, koji je bio poznati advokat.

Kim je objasnila da je njen otac značajno uticao da krene njegovim stopama. 

- Druženje s ocem u njegovoj kancelariji definitivno je uticalo na mene. Želja da radim ovaj posao godinama mi je u duši i jako sam ponosna što ću to sada ostvariti.

Inače, Kardašijanova još nije postala advokatica, ali intenzivno radi na promeni pravosuđa u Americi od 2017. godine. Nju je slučaj Alis Meri Džonson, koja je u zatvoru od 1996. zbog trgovine drogom, podstakao da se posveti ovom zanimanju s puno pažnje. Džonson je verovala kako će biti uključena na popis bivšeg predsednika Baraka Obame koji se sastojao od 231 pomilovanog zatvorenika i zatvorenice, ali se to nije ostvarilo.

Instagram printscreen/kimkardashian
Odustaje od života pred kamerama: Kim Kardašijan

 

Kad je čula tu vest, Kim je na svom Tviter profilu objavila kako nije pravedno da su drugi zatvorenici s istim presudama pomilovani, što je na kraju rezultiralo puštanjem Džonsonove iz zatvora 2020. godine. Nakon toga Kim je nastavila da se zalaže za druge nepravedno osuđene zatvorenike.

Kim se u decembru 2021. na društvenim mrežama pohvalila položenim ispitom za studente prve godine prava, takozvanim "baby barom" nakon što je 2019. krenula očevim stopama, te započela četvorogodišnje školovanje za advokaticu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike