Predivna Monika Beluči u „mafijaškom“ izdanju s moćnim muškim dodatkom (FOTO)

13.04.2023

15:59

0

Autor: Z. A.

Ona je ženstvena i kad glumi da nije

Predivna Monika Beluči u „mafijaškom“ izdanju s moćnim muškim dodatkom (FOTO)
Copyright Profimedia

U Njujorku je pre dva dana održana premijera akcione komedije „Mafia Mamma“ rediteljke Ketrin Hardvik, a na crvenom tepihu pažnju je ukrala Monika Beluči, žena koja uvek krade pažnju gde god se pojavi - budući da je i u šestoj deceniji mnogi smatraju najlepšom ženom sveta. Čak i kad stavi kravatu.


Akciona komedija prati priču o Amerikanki Kristin, koja saznaje da je njen preminuli deda vođa mafije u Italiji čija je poslednja želja da njegova unuka preuzme opasni porodični posao.

U ulozi Kristin pojavljuje se Toni Kolet, a druga glavna ženska uloga pripala je Moniki Beluči, koja u filmu glumi mafijašicu Bjanku, vernu savetnicu Kristininog dede.

Obe dame pojavile su se na njujorškoj premijeri u biopskopu „Lincoln Square“.

Toni je za tu priiliku obukla vrlo romantičnu haljinu u nežnoj beloj boji, sa aplikacijama u obliku cveta i leptira.

Profimedia
Monika Beluči i Toni Kolet

S druge strane, Monika je na premijeru došla u pravom mafijaškom izdanju. Naime, prema stereotipnom prikazu koji smo često viđali u brojnim filmovima, istaknuti članovi mafije verni su elegantnim tamnim odelima, belim košuljama, s kravatama ili leptir-mašnama.

Predivna Monika za ovu priliku odabrala je dugačku crnu suknju koju je kombinovala s klasičnom belom košuljom i crnim sakoom, a zvezda njenog izdanja bila je tanka crna kravata.

Slavna lepotica pokazala je kako jedan od simbola muške mode zapravo izgleda sjajno i moćno u ženskim odevnim kombinacijama. Kravata nimalo nije naštetila njenom izdanju, štaviše, učinila ga je vrlo zanimljivim i efektnim.

Profimedia
Monika Beluči

Monika se ni u ovoj prilici nije odvajala od svog omiljenog modela obuće, cipela s vrtoglavom potpeticom i visokom prednjom platformom. U svojoj garderobi ima najviše crnih modela s potpisom Christiana Louboutina, a njegove cipele odabrala je i za ovaj izlazak.

Od modnih dodataka istakla se mala ručna torbica italijanske modne kuće Valentino, takođe u crnoj boji.

Bonus video:
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike