Dašak proleća: Modna kreatorka Dragana Ognjenović prikazala novu kolekciju za proleće/leto 2023 (FOTO)

07.03.2023

10:58

0

Autor: K. O.

Od boja zemlje do boje sunca

Dašak proleća: Modna kreatorka Dragana Ognjenović prikazala novu kolekciju za proleće/leto 2023 (FOTO)
Copyright Promo

Bliži nam se proleće, a da se sa buđenjem prirode, bude i novi modni trendovi najavila nam je kreatorka Dragana Ognjenović.

Ona je ovih dana u zgradi "Štamparije Borba" prikazala svoje nove modele iz kolekcije proleće/leto 2023.

Njena nova kolekcija izvedena je iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretel i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

Promo
 

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjuju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici minđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

Kada su boje u pitanju za ovo proleće i leto one su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano-žutom tonu.

Dama Dragane Ognjenović ovog proleća nosi jarkonarandžast ruž, dok su frizure prirodne i sa daškom prolećnog svežeg vetra.

A uz celokupan look sjajno su se uklopile posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike