Prada predstavila kolekciju jesen/zima 2023: Brajdal komadi u svakodnevnom stilu, ukombinovani sa najfinijim kašmirom (FOTO)

27.02.2023

18:09

0

Autor: Z.A.S.

Kolekcija nosi potpise Mjuče Prade i Rafa Simonsa

Prada predstavila kolekciju jesen/zima 2023: Brajdal komadi u svakodnevnom stilu, ukombinovani sa najfinijim kašmirom (FOTO)
Prada revija jesen/zima 2023. - Copyright Profimedia

Prada je jedan od najpopularnijih svetskih brendova, a mnoge dame utrkuju se u tome koja će brže nabaviti neki njen novi komad.

Reviju za kolekciju jesen/zima 2023. ova modna kuća je najavila na vrlo prefinjen način - slanjem pozivnica na adrese gostiju, i to u kutiji, zajedno sa knjigom pod nazivom "Recycling Beauty".

Knjiga sa više od 560 stranica obiluje fotografijama, a posebno se isticao cvet izrađen od pamuka u origami stilu.

Profimedia
 

Najnovija Pradina kolekcija, koja nosi potpise Mjuče Prade i Rafa Simonsa, a predstavljena je na Nedelji mode u Milanu, otkrila je koncept nove, nosive, ženstvene mode.

Na samom početku revije, smenjivali su se brzi tehno ritmovi, posle kojih je usledio čuveni Štrausov valcer "Na lepom plavom Dunavu". Modeli koji su prošetali pistom bili su odeveni u bele košulje koje su prerasle u formu haljina, dok su sve prisutne osvojile suknje midi dužine sa 3D cvetnim aplikacijama.

Profimedia
 

Ono što je posebno interesantno jeste to da su bridal elementi dobrodošli u ready-to-wear modi i da su odlično iskombinovani sa džemperima od kašmira, a sve prati romantični volumen.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike