Maksimalni minimalizam: Dženifer Aniston pokazala izvajane noge u efektnoj srebrnoj haljini

29.03.2023

16:52

1

Autor: Z. A.

Linija ove glumice u šestoj deceniji fascinira

Maksimalni minimalizam: Dženifer Aniston pokazala izvajane noge u efektnoj srebrnoj haljini
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston je opet sve zasenila izborom haljine i svojom linijom.

Glumica se na premijeri filma „Murder Mistery 2“ pojavila u upečatljivoj srebrnoj mini-haljini i pozirala sa Adamom Sandlerom koji je postavio nove kriterijume za casual look

Premijera nastavka popularne komedije održana je u utorak uveče u Regency Village Theatreu u Los Anđelesu, a Anistonova se odlučila za stajling kom je nemoguće pronaći manu.

Glumica je nosila kratku haljinu prožetu srebrnim i metalnim detaljima kojom je istakla lepo oblikovane noge, te ih dodatno naglasila otvorenim cipelama na visoku petu s dva ženstvena tanka kaišića.

Profimedia
 

Kosu je odlučila da nosi ravnu s klasičnim razdeljkom po sredini, a minimalistički look zaokružila je srebrnim minđušama i nenametljivom šminkom koju je činila tek maskara te malo senke i ruž u nežnoj nijansi boje kože.

Na crvenom tepihu pozirala je zagrljena s dugogodišnjim prijateljem i glumačkim kolegom Adamom Sandlerom koji je na premijeru stigao u društvu supruge Džeki Sendler, a slavni 56-godišnji glumac stigao je u vrlo ležernom izdanju, noseći plave sportske patike, bež pantalone i belu trenerku ispod koje se nazirala ružičasta majica, a opušteni izgled dodatno je naglasila višednevna brada.

Profimedia
 

Film „Murder Mistery 2“ biće dostupan od 31. marta na Netflixu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike