Dženifer Aniston prošetala Parizom u laganoj prolećnoj kombinaciji čija je zvezda bela midi suknja

16.03.2023

19:18

0

Autor: K. O.

Slavna glumica nije mogla da prođe nezapaženo

Dženifer Aniston prošetala Parizom u laganoj prolećnoj kombinaciji čija je zvezda bela midi suknja
Copyright Profimedia

Slavna glumica Dženifer Aniston trenutno je u Parizu gde radi na nastavku filma "Slučajni detektivi 2" sa kolegom Adamom Sendlerom.

Prošlo je četiri godine od izlaska prvog dela ovog filma, a oni igraju Nika i Odri Spitz, detektive koji žele da pokrenu svoju agenciju.

Prvi deo snimanja bio je na Havajima, pa je sada na red došao Pariz. A očekivano je da dve zvezde njihovog kalibra ne mogu da prođu neprimećeno.

Tako su ih fotografi uhvatili tokom jednog od pojavljivanja na ulicama grada, a tom prilikom je Dženifer ponela savršenu prolećnu kombinaciju čija je glavna zvezda bela midi suknja.

Profimedia
Dženifer Aniston

Odevni predmeti u beloj boji omiljeni su izbor mnogim damama tokom toplijeg dela godine, a kako nam se bliži proleće vreme je da i vi pregledate svoje ormare. Pogotovo, što bele suknje uvek deluju elegantno i atraktivno.

Ova koju nosi Dženifer je lepršava i slojevita. Uža je u gornjem delu, dok iznad kolena počinje blago da se širi.

Uparila ju je sa kratko rezanim krem kardiganom s efektnim naborima i zvonastim rukavima, ispod kojeg se nazirao beli top.

Celu kombinaciju podigla je zlatnom ogrlicom s priveskom, a imala je svoju prepoznatljivu frizuru - puštenu isfeniranu kosu.

Profimedia
Dženifer Aniston

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike