Venčanica o kojoj ne prestaje da se priča: „Dior“ objavio fotografije bajkovite haljine princeze Iman (FOTO)

23.03.2023

20:16

0

Autor: Z. A.

Dizajn ove haljine poslužiće kao inspiracija svim mladama koje ovog proleća staju na ludi kamen

Venčanica o kojoj ne prestaje da se priča: „Dior“ objavio fotografije bajkovite haljine princeze Iman (FOTO)
Kraljica Ranija i princeza Iman - Copyright Profimedia

Pre desetak dana održano je venčanje jordanske princeze Iman, a „Dior“ je tek sada objavio nekoliko do sad neviđenih fotografija venčanice i istakao cvetne uzorke od čipke, raskošan veo i postupak izrade i prve nacrte spektakularnog modela o kojem ne prestaje da se priča.

Princeza Iman, najstarija ćerka kraljice Ranije i jordanskog kralja Abdulaha II, udala se prošlog vikenda u ceremoniji koja je bila zatvorena za javnost. Ipak, u medije su dospeli video-sečci ceremonije koje je objavila upravo njena ponosna majka, pri čemu je mnoge u potpunosti opčinila venčanica koju je veličanstveno nosila prelepa Iman.

Profimedia
Princeza Iman i njen muž

Za svoj dan iz snova, 26-godišnja princeza odabrala je glamuroznu venčanicu s potpisom „Diora“. Krasili su je detalji od čipke, veoma prefinjen dizajn koji je naglasio njenu vitku liniju i raskošni veo s tijarom. Uz to, princezin make-up bio je decentan, a kosu je nosila stilizovanu u blage talase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Desetak dana nakon venčanja, „Dior“ je razveselio zaljubljenice u modu i sve buduće mlade željne upoznavanja sa svim detaljima ovog bezvremenski lepog modela objavom novih fotografija spektakularne venčanice.

- U kući „Diora“ vlada osećaj ponosa što možemo podeliti fotografije venčanice koju je Maria Gracia Kijuri dizajnirala za venčanje princeze Iman i Jameela Alexandera Thermiotisa at Beit Al Urduna u Jordanu. Princeza je u njoj bila otelotvorenje veličanstvene ljupkosti i elegancije - piše na službenom Instagram profilu „Diora“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Ove fotografije istakle su cvetni uzorak čipke koji je bio ušiven u dugačak veo i na području iznad prsa i donjem delu rukava, čime je postignut elegantan i dinamičan prelaz između različitih tekstura.

- Za jordansku princezu Iman, Marija Grazia Kijuri ugradila je delikatne cvetne detalje u okovratnik i niz rukave. Moderna, a bezvremenska, ova bela vjenčanica ističe se besprekornim uzorkom čipke i preciznošću u izradi kao dokazom izvrsnosti kuće „Dior“. Mlada je sijala ističući svoju neodoljivu ženstvenu siluetu - ističu u drugoj objavi „Diora“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Za kraj, u poslednjem nizu slika koji su objavili na društvenim mrežama možemo videti deo postupka izrade koji je postignut besprekoran dizajn po meri mlade i nacrt prema kojem je rađen.

Profimedia
Kraljica Ranija i princeza Iman

Jedino iznenađenje bio je princezin odabir tijare. Naime, nekoliko dana pre ceremonije, kraljica Ranija pozirala je sa ćerkom koja je nosila tijaru s njenog venčanja, ali na svoj dan, Iman je ipak odlučila da veo pričvrsti za originalan komad izrađen prema njenim željama.

Venčanje je održano na lokaciji koja nije otkrivena.

Profimedia
Princeza Iman sa suprugom

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike