„Dior“ u Parizu okupio najlepše žene sveta: Od mlađane Deve Kasel (18), zrele i opet plave Šarliz Teron (47), do Mej Mask (75)

01.03.2023

14:36

0

Autor: Z. A.

Zavirite na reviju i zaronite u modu

„Dior“ u Parizu okupio najlepše žene sveta: Od mlađane Deve Kasel (18),  zrele i opet plave Šarliz Teron (47), do Mej Mask (75)
Revija kuće Dior u Parizu 2023. - Copyright Profimedia

Juče je na Pariskoj nedelji mode održana revija brenda „Kristijan Dior“ i ne zna se šta je spektakularnije – scenografija, zvezdane zvanice ili noviteti koje je za sezonu jesen/zima pripremila Marija Gracija Kjuri, inspirisane pedesetim godinama 20. veka i Ketrin Dior, sestrom osnivača kuće.

Scenografija je umetnička instalacija koja neverovatno podseća na podvodni svet i „Avatar 2“, pa mami da zaronimo u ovu modnu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Pomenućemo samo da su se u publici obrele neke od najlepših žena sveta – Šarliz Teron, Deva Kasel, Mej Mask, Gal Gadot, Kjara Feranji…

Šarliz Teron bila je gošća spektakularne modne revije kuće „Kristijan Dior“ na Pariskoj nedelji mode, a lepršavi, slojevito ošišani bob, odličan je izbor za lepu 47-godišnju plavušu, pa ako ste u potrazi za prolećnim osveženjem imidža – kopirajte Šarliz, jer s bobom se jednostavno teško može pogrešiti.

Profimedia
Šarliz Teron

Šarliz je za reviju obukla haljinu u čijem su donjem delu rese – jedan od vodećih trendova.

Profimedia
Šarliz Teron

Nakon što je prošetala pistom u Milanu za italijanski dvojac „Dolce & Gabbana“, naslednica Monike Beluči stigla je do Pariza i „Diorove“ revije na kojoj je imala ulogu zvezdane gošće, pa je reviju posmatrala naravno iz prvog reda.

Profimedia
Deva Kasel

Ova 18- godišnja lepotica kao VIP gošća na reviji modne kuće "Dior" bila je u šik kombinaciji s efektnim mantilom u prvom planu – na kojem je otprintana starinska mapa Pariza.
Njemu je pridružila crne komade poput klasičnih salonki i ručne torbice proštepane prepoznatljivim “cannage” uzorkom brenda.

Reviji su prisustvovale i Mej Mask, Gal Gadot, Kjara Feranji, Elza Hosk, El Mekfirson…

Profimedia
Mej Mask
Profimedia
Gal Gadot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Marija Gracija Kjuri inspiraciju za reviju pronašla u liku i delu Ketrin Dior, sestri osnivača brenda, koja je bila borac u francuskom Pokretu otpora tokom Drugog svetskog rata, kao i u pevačicama Edit Pjaf i Žilijet Greko.

- Njihov stil, njihova nezavisnost i njihova umetnička vizija bili su za to vreme zaista revolucionarni. Ove žene za koje verujem da su mi nekako bliske svojim stavom i vizijom dale su mi drugačiji pogled na nasleđe Diora – izjavila je Marija Gracija Kjuri.

Profimedia
Dior 2023.

Za jesen zimu 2023. pripremila je plisirane suknje visokog struka, tanke kožne kaiševe oko struka, kožne rukavice, mačkaste naočare, bluze s mašnom, tartan kapute, kašmir, komade inspirisane uniformom i muškom modom.

Zavirite na reviju i uživajte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike