Omiljenu venčanicu Vivijen Vestvud ponela je Sara Džesika Parker u filmu "Seks i grad", ipak, nije joj donela sreću (FOTO)

29.12.2022

21:56

0

Autor: Z.A.S.

Kada je videla kako joj stoji, Vivijen je odlučila da joj venčanicu pokloni

Omiljenu venčanicu Vivijen Vestvud ponela je Sara Džesika Parker u filmu "Seks i grad", ipak, nije joj donela sreću (FOTO)
Sara Džesika Parker u venčanici Vivijen Vestvud - Copyright Profimedia

O radu i komadima koje je za života napravila čuvena kreatorka Vivijen Vestvud, sasvim sigurno će se pričati još dugo, dugo, ali ono što apsolutno svima, uglavnom odmah, padne na pamet jeste čuvena venčanica dizajnirana za potrebe kultnog filma "Seks i grad".

Nosila ju je Sara Džesika Parker, koja je tumačila glavnu junakinju, Keri Bredšo, a u venčanicu se zaljubila na prvi pogled. Zapravo, Keri je venčanicu nosila na fotografisanju za magazin "Vog", a kada je Vivijen videla kako ona stoji čuvenoj spisateljici, odlučila je da joj je pokloni.

Profimedia
 

Ipak, ova glamurozna venčanica, koja zaista ostavlja bez daha, Keri nije donela baš mnogo sreće, s obzirom na to da joj je "Zverka", na sam dan venčanja, slomio srce, a ljubiteljima ove serije i filma dobro je poznata scena kada Keri izlazi iz limuzine i, obučena u venčanicu sa potpisom Vivijen Vestvud, Zverku udara cvećem i vrišti na sav glas.

Iako je ova priča, ipak, dobila svoj srećan kraj, venčanicu je zamenio jednostavan beli komplet, ali - nema sumnje, ovo je jedan od komada koji će ljubitelji mode zauvek zapamtiti.

Venčanica je napravljena od svile i u boji je šampanjca.

Profimedia
 

Podsetimo, dizajnerka Vivijen Vestvud preminula je večeras u 81. godini, u svom domu u Klapamu, u južnom Londonu, okružena porodicom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike