Dugo je nismo videli, a onda... Jedan, dva, tri.... pet! Koliko je stajlinga Kira Najtli promenila u jednom danu? A svi su vau, vau (FOTO)

17.03.2023

16:01

0

Autor: Z. A.

A sve njene kombinacije izgledaju perfektno, a posebno iznenadi ono u prvi mah nespojivo

Dugo je nismo videli, a onda... Jedan, dva, tri.... pet! Koliko je stajlinga Kira Najtli promenila u jednom danu? A svi su vau, vau (FOTO)
Kira Najtli - Copyright Profimedia

Glumica Kira Najtli bila je kao model na ulicama Njujorka dok je posećivala razne emisije kako bi promovisala svoj novi film „Bostonski davitelj“, inspirisan istinitom pričom o čoveku koji je ubio 15 žena šezdesetih godina prošlog veka.

Ipak, ne možemo da se ne zapitamo što bar na dva sastanka nije obukla istu odeću.

Kako god, engleska glumica servirala je neobičan i vrlo upečatljiv stajling i dokazala da se u modi ponekad isplati rizikovati - spojila je glamuroznu suknju prekrivenu perjem s pletenim džemperom, a rezultat ne može biti lepši i nosiviji.

Nakon što je neko vreme bila daleko od reflektora, Kira Najtli se vratila i to kako bi promovisala svoj novi film „Bostonski davitelj“, istinitu priču koja će premijerno biti prikazana 17. marta na „Disney+“. U filmu će Kira Najtli „otputovati“ u 1960. godinu kako bi utelovila ulogu reporterke koja prva uspeva da poveže slučajeve okrutnog ubice.

Promovišući svoj najnoviji film Kira još je jednom pokazala zašto se upravo njen stil tako često kopira i koristi kao inspiracija i zašto se tako često nalazi na listama najbolje odjevenih, na crvenom tepihu i van njega.

Na putu za šou Džimija Falona obukla je bež mantil i dodala mu maramu od perja.

Profimedia
Kira Najtli
Profimedia
Kira Najtli

Glumica je za izlazak u Njujorku posegla za „Valentinovom“ kolekcijom za jesen/zimu 2023. i zablistala u dugoj pernatoj suknji u bisernosivom tonu koji potpisuje Pjerpaolo Pikioli – čista fantazija svake istinske zaljubljenice u modu. Suknja, sama po sebi prelepa i nenadmašna bila je sasvim dovoljna da svaki stajling podigne na zavidan nivo, a ostatak stajling koji je za Kiru osmislio stilista Lit Klark, bio je hrabar i stilski upečatljiv spoj.

Profimedia
Kira Najtli

Kombinacija elegantne suknje s basic džemperom potpuno razbija harmoniju izgleda, ali činjenica je da je ovaj spoj idealan način da iskoristite i zaista nosite elegantne modne komade koji, neretko, uprkos lepoti, stoje u ormaru i retko ugledaju svetlo dana.

Kako bi se postigao sjajan izgled poput onog Kirinog, dobro je posegnuti za izgledom u istoj paleti boja i odabrati cipele sofisticirane poput njenih s potpisom Rodžera Vivera, koje su savršeno pristajale uz nakit Džesike Makormak.

Osim ova tri  laskava izgleda, glumica je u drugom delu dana servirala još dva večernja stajlinga.
Za još jedan sastanak s novinarima, Kira Najtli odabrala je poluprozirnu bluzu i pantalone s tačkastim printom iz „Šanelove“ kolekcije proleće/leto 2023. i pomešala ga s klasičnim sakoom užeg kroja, takođe „Šanel“.

Profimedia
Kira Najtli

Bila je to čista, nepobediva elegancija, ali tu modiranju nije bio kraj.

Za večeru na Menhetnu imala je još jednu kombinaciju - koja izgleda fantastično.

Profimedia
Kira Najtli

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike