Keri Bredšo opet pravi modnu pometnju: Samo ona može da spoji glamurozne čizme i trenerku, a dobro to radi i Kejt Blančet u realnosti (FOTO)

22.02.2023

10:42

0

Autor: Z. A.

Omiljena modna ovisnica s malih ekrana nikada se nije bojala da pomeša naizgled nespojive komade i pritom stvoriti nezaboravne stajlinge

Keri Bredšo opet pravi modnu pometnju: Samo ona može da spoji glamurozne čizme i trenerku, a dobro to radi i Kejt Blančet u realnosti (FOTO)
Sara Džesika Parker kao Keri Bredsšo - Copyright Profimedia

Lik spisateljice Keri Bredšo koji već godinama oživljava Sara Džesika Parker ponovno intrigira svojim modnim izborima zahvaljujući snimanju druge sezone serije „I tek tako...“.


Na ulicama Njujorka, Keri je ove nedelje servirala još jedan efektan stajling, poigravši se naizgled nespojivim komadima, kako samo ona zna.

Svetlucavi par čizama vešto je spojila sa ljubičastom trenerkom i ovim komadima dopunila kombinaciju duge, plave košulje i vintidž kaputa efektnog uzorka.

Profimedia
Sara Džesika Parker kao Keri Bredšo

Kako naglašava modna biblija „Vog“, „jogger“ pantalone u poslednje vreme ponovno drmaju modnom scenom, s damama poput kraljice crvenog tepiha Kejt Blančet, koja se prošle nedelje u studio šoua Džimija Kimela uputila u pantalonama nalik trenerkama s potpisom modne kuće „Loewe“.

Profimedia
Kejt Blančet

Glamurozne čizme viđene u novom stajlingu Keri Bradšo deo su kolekcije s potpisom brenda Sare Džesike Parker, pokrenutog 2014. godine - iako je ovaj par nadopunjen kristalima kako bi se dodao dašak sjaja, što ih čini savršenim izborom za eklektičan stil njenog lika.

Profimedia
Sara Džesika Parker kao Keri Bredšo
Profimedia
Ejden i Keri u seriji "I tek tako..."

Kao što je Moli Rodžers, kostimografkinja serije „I tek tako...“, svojevremeno izjavila za „Vog“: - Keri je Keri i uvek će biti ćudljiva i mešati skupocene s jeftinim opcijama. Tu se ništa nije promenilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike