Madonina ćerka u sukobu sa obezbeđenjem: Nisu je pustili na reviju zbog kašnjenja, usledila neprijatna situacija! (VIDEO)

03.02.2023

09:38

0

Lurdes nisu pustili na reviju Marka Džejkobsa, a pre samo dve godine proglašena je za zaštitno lice ovog brenda

Madonina ćerka u sukobu sa obezbeđenjem: Nisu je pustili na reviju zbog kašnjenja, usledila neprijatna situacija! (VIDEO)
Lurdes Leon i Madona - Copyright Profimedia

Madonina ćerka Lurdes Leon doživela je pravu neprijatnost usled kašnjenja na reviju Marka Džejkobsa, zbog čega nije mogla da uđe na istu.

Snimak naslednice kraljice popa postao je viralan na društvenim mrežama. Lurdes, naime, pristiže na reviju, ali je obezbeđenje ne pušta na istu, zbog čega je minutima čekala ispred vrata.

Interesantno je da se ovaj incident dogodio samo dve godine nakon što je Lurdes proglašena za zaštitno lice ovog brenda.

Okupljeni su ubeđivali obezbeđenje da joj dozvoli da uđe, a neki su čak i skandirali "pustite je" i "ne znate ko je ona?"

Inače, u videu je pisalo da je Lurdes došla u 18 časova na događaj, tačno u trenutku kada je počeo šou.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Lurdes je na kraju odustala i otišla, a dok je prolazila pored paparaca, pokrila je rukom glavu.

Podsetimo, Lurdes je nedavno u jednom intervjuu za strane medije progovorila o incidentu iz noćnog kluba u kom se potukla sa nepoznatom devojkom koja je vređala njenu majku Madonu.

- Nisam neko ko ne poštuje ljude ili se ponaša nadmeno, ali ako kreneš na mene bezobrazno, bolje se čuvaj - započela je Lourdes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike