Madonina ćerka pokazala „šiške ispod miške” i prizorom zgrozila sve (FOTO)

18.02.2021

22:05 >> 21:36

0

Autor: D. Božović

Lurdes Leon je za potrebe modne kampanje poznatog sportskog brenda pozirala, a da pre toga nije izdepilirala dlake ispod pazuha

Madonina ćerka pokazala „šiške ispod miške” i prizorom zgrozila sve (FOTO)
Copyright Madonina ćerka Lurd Leon Foto: Profimedia

Ćerka američke pop zvezde Madone, Lurdes Leon je zaštitno lice nove Mark Džejkobs kampanje za proleće 2021. godine. Za potrebe reklame, Lurdesova se fotografisala, a da pre toga nije izdepilrala dlake ispod pazuha, zbog čega su mnogi ostali zatečeni.

Poznato je da Madonina najstarija ćerka, koju svi zovu Lola, preferira prirodnu lepotu, što u njenom slučaju znači – ostaviti „šiške ispod miške”, te ni ne čudi što Lurdesova neguje ovakav pristup i na snimanju reklama. Međutim, bilo je onih kojima je ovo neukusno, pa su joj i zamerili.

Na narednim fotografijama možete pogledati kako Lurdes pozira bez majice, a u prvom planu su njeno lepo lice, dugi noki i nakit, a ono što je takođe svima zapalo za oko su njene guste obrve i „šiške ispod miške”.

Profimedia

– Mark ima dugogodišnju istoriju sa Madonom i zato je za nas imalo smisla da angažujemo Lolu da bude zaštitno lice naše kampanje, jer ona savršeno uklapa mladalački duh i beskompromisni osećaj individualnosti koji su ključni za ovaj mladalački izraz brenda – rekli su iz ove kompanije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike