Sara Džesika Parker kakvu još nismo videli: Keri Bredšo bez šminke i u trendi boji od glave do pete (VIDEO)

12.10.2022

13:27

0

Autor: Z. A.

U fuksiji od glave do pete, čak i trendi Barbika stil prilagođen liku modne influenserke

Sara Džesika Parker kakvu još nismo videli: Keri Bredšo bez šminke i u trendi boji od glave do pete (VIDEO)
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

U toku je snimanje druge sezone HBO serije „I tek tako“, nastavka megapopularne serije „Seks i grad“, koju danas obožavamo u istoj meri kao i pre više od 20 godina kad je počela da se emituje.

Serija je to koja je postavila modne i društvene trendove, a Sara Džesika Parker u ulozi Keri Bredšo postala je svojevrsni brend. Još nam nije poznato šta nam tačno nosi sledeća sezona, ali dobili smo kratki uvid u maštu kostimografa nakon što su izašle prve fotografije sa snimanja.

Na fotografijama vidimo Keri Bradšo odevenu u trendi lepršavu haljinu dugih rukava, a svu pažnju je ukrala boja fuksije u koju su kostimografi Parkerovu obukli od glave do pete.

Profimedia
 

Sofisticirani i elegantni luk uspela je da zadrži uprkos jednobojnoj kombinaciji, a već se govori o tome kako će ovaj autfit ispisati stranice istorije jer nikad do sada nismo imali priliku Keri da vidimo u istoj boji od glave do pete.

Haljina u boji fuksije ima duge rukave i V-izrez. Kaiš u istoj boji naglašava njen struk, a tu je i vintage torbica – takođe u istoj boji.

Fuksija look je upotpunjen pomno odabranim nakitom, od kog se posebno istakla ogrlica sa dijamantnim priveskom brenda Jemma Wynne.

Profimedia
 

Tačka na i ovog istorijskog autfita svakako jesu sandale na tanku petu u istoj boji fuksije i njena već tradicionalna frizura. Elegatno zaglađena punđa postala je njen zaštitni znak, a oduševljenje je izazvao ekstra prirodni look.

Sara Džesika Parker nije nosila makeup, a na savršeno stilizovanoj punđi mogle su se videti sede, pa smo se na trenutak prisetili da su više od dve decenije prošle od početka njihove zanimljive priče, a Keri i danas izgleda neverovatno dobro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Iako na prvu ovakav monohromatski look ne deluje kao nešto što bi nosila Keri, tvorci serije žele pokazati da ona ima istančani ukus koji se prilagođava današnjim trendovima.

Ružičasta boja je svakako jedan od trendova ove sezone, a kostimografi su hteli da Keri prigrli trendove današnjice kako bi i dalje ostala lik koji pomera modne granice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike