Damijano David obukao pantalone koje bi se retko koji muškarac i žena usudili da ponesu. A gore sako i kravata (FOTO)

22.11.2022

16:05

0

Autor: Z. A.

Efekat šoka je sastavni deo imidža grupe, a posebno njenog frontmena

Damijano David obukao pantalone koje bi se retko koji muškarac i žena usudili da ponesu. A gore sako i kravata (FOTO)
Damijano David - Copyright Profimedia

Italijanska grupa „Måneskin“ osvojila je na ovogodišnjoj dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu nagradu za omiljenu rok numeru – „Beggin“. A Damijano David, Itan Torćio, Tomas Ragi i Viktoria de Anđelis i ovoga su se puta pojavili u stilski zaokruženoj modnoj priči – i to s potpisom Alesandra Mišela, kreativnog direktora talijanske kuće „Guči“.

Članovi benda naizgled su nosili dobro krojena odela u crnoj i sivoj boji i iskombinovali ih s poslovnom košuljom, kravatom i svečanim cipelama. Pogled ispod pojasa otkrio je pak zanimljiv par pantalona.

Reč je o svojevrsnom dvodelnom modelu sastavljenom od vrućih pantalonica koji je trakama nalik na haltere spojen s nogavicama u jedinstveni komad. Izuzev rok zvezda ovu modnu dekonstrukciju usudio bi se nositi retko koji muškarac.

Profimedia
Maneskin

„Pristojno do struka, a ispod…“ , samo su neki od komentara na društvenim mrežama na „Måneskinovo“ poslednje izdanje koje je i ovoga puta podelilo Internet. I dok se jednima sviđa odvažnost u odevanju članova italijanske rok grupe, a posebno Damijana Davida, drugi su zbunjeni njihovim modnim izborima.

Profimedia
Maneskin
Profimedia
Maneskin

 

„Måneskin“ koketira s modom otkako je grupa pobedila na Evroviziji 2021. godine u odgovarajućim kožnim kombinezonima italijanskog brenda „Etro“. U poslednje dve godine vratili su androginu estetiku glam rocka na sjetsku scenu zajedno s jakom šminkom, kitnjastom odećom i čizmicama s visokom potpeticom.

Profimedia
 

Katkad je teško ne uporediti Damijana Davida s legendarnim Davidom Bovejem s kojim ne samo da deli neopterećenu lakoću modne provokacije, već i datum rođenja – 8. januar.

Profimedia
 

Damiano David nije jedini muškarac koji je na dodeli Američkih muzičkih nagrada privlačio poglede. To je činio i Kolson Bejker poznatiji pod imenom Mašin Gan Keli (Machine Gun Kelly) koji je primio AMA nagradu za omiljenog rok izvođača.

Profimedia
 

Mašin Gan Keli na dodeli nagrada pojavio se u ljubičastom odelu talijanskog dizajnerskog dvojca „Dolce & Gabbana“, a koji je bio ukrašen crnim šiljcima poput ježa.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike