Jelena Đoković nosi iste cipele kao Melanija Tramp i Kejt Midlton: Ova visina štikle svaku ženu momentalno transformiše u graciju

15.11.2022

15:24

0

Autor: Z. A.

Savršena visina štikl laska svakoj ženi

Jelena Đoković nosi iste cipele kao Melanija Tramp i Kejt Midlton: Ova visina štikle svaku ženu momentalno transformiše u graciju
Copyright Photocollage/ Profimedia

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, izgradila je veoma jednostavan stil, a nedavno je za gostovanje u emisiji „Zemlja roditelja“ na RTS-u, odabrala kombinaciju idealnu za poslovni sastanak, ali i za neku svečaniju priliku uz efektniji aksesoar – pa je njen staling vrlo brzo zaintrigirao mnogo žena.

Ipak,  najupečatljiviji deo Jeleninog autfita jesu svakako cipele – jer baš takve obožavaju i modne ikone poput Melanije Tramp i Kejt Midlton.

Supruga našeg najboljeg tenisera nosila je veoma moderne bele široke pantalonama sa dubljim strukom i crnu klasičnu bluzu uz vrlo diskretan nakit. A salonke sa veoma visokom štiklom dale su celom stajlingu poptuno drugačiju notu.

Naime, crne salonke su definitivno komad obuće koji je vanvremenski, a rado ih nose mnoge poznate dame. Vrlo lako se uklapaju i svakom stajlingu dodaju dozu elegancije. A pripadnice lepšeg pola u njima izgledaju vrlo graciozno.

Baš iz tih razloga se u ovim potpeticama neretko pojavljuje i Kejt Midlton. Pre nekoliko meseci je britanski dizajner cipela Rupert Sanderson istakao da je tajna dobrog držanja vojvotkinje upravo u neprevaziđenim salonkama.

- Savršena ženska cipela ima štiklu visoku tačno 10 centimetara, ni milimetar manje ili više. Upravo ova potpetica svaku ženu pretvara u boginju, i to iste sekunde kada obuje cipele. Dešava se nešto magično! Njena silueta se momentalno menja, glava joj se podiže, dobija blagu krivinu na leđima, ramena se blago šire, a mišići na listovima se skupljaju. Od tog trenutka ona, bukvalno, hoda kao da je rođena viša nego što jeste - zaključio je dizajner.

Sa druge strane, i jedna od najbolje obučenih dama ikada - Melanija Tramp skoro uvek se odlučuje sa salone, te koketira sa različitim materijalima i bojama. Nedavno se lepa Slovenka pojavila u savršeno uklopljenom poslovnom stajlingom koji je odabrala za odlazak na glasanje u Palm Biču.

Profimedia
Donald i Melanija Tramp

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike