Jelena Đoković nosi najmodernije cipele za predstojeću sezonu, a mogu da se pazare i za 2.000 dinara (FOTO)

22.02.2022

11:16

0

Mokasine su jako praktične, idu uz sve i veoma su udobne

Jelena Đoković nosi najmodernije cipele za predstojeću sezonu, a mogu da se pazare i za 2.000 dinara (FOTO)
Copyright Profimedia

Bračni par Đoković, Novak i Jelena, pojavio se nedavno na izložbi Expo 2020 Dubai isperd svoje Fondacije Novak Đoković kako bi predstavili inovativan pristup obrazovanju i ranom razvoju dece, a za tu priliku odabrali su autfit u svetlim, neutralnim tonovima krem i bele boje.

Svetski broj jedan i njegova supruga odlučili su se za svedene, klasične, fine kombinacije, a oboje su ipak izgledali mladalački i trendi.

Jelena je odabrala poslovne pantalone u prljavoroze boji, a upotpunila ih je belom bluzom i belom kežual jaknicom, a izabrala je i diskretne detalje u vidu ručnog sata i minđuša.

Ali ono što je privuklo pažnju jesu njene sivokrem, ležerne mokasine. Upravo ovaj model biće hit u nadolazećim mesecima, a zaista ima puno prednosti – veoma je nosiv, udoban i lako se uklapa.

Gospođa Đoković se opredelila za nešto klasičniji model mokasina, a pored takvog na ceni će biti i one sa debljim đonom.

Mokasine su veoma popularne, a reč je o praktičnim cipelama koje mogu da se nose od jutra do mraka i lako se uklapaju u različite stilove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike