Jedna žena ima mnogo foto-dokaza da i plus size žene mogu izgledati poput Kejt Midlton i drugih slavnih dama (FOTO)

29.10.2022

13:22

1

Autor: Z. A.

Kako to izgleda kada jedna punija dama odluči da kopira modne influenserke, ali iz vrlo važnih razloga

Jedna žena ima mnogo foto-dokaza da i plus size žene mogu izgledati poput Kejt Midlton i drugih slavnih dama (FOTO)
Photocollage Kejt Midlton i Keti Sturino - Copyright Photocollage /Profimedia, Instagram /katiesturino

Keti Sturino je američka preduzetnica, autorka i blogerka koja na društvenim mrežama i drugim kanalima pokušava da osnažii žene da pronađu svoje samopouzdanje i prihvate svoje telo bez obzira na veličinu.

Kao velika zagovornica za prihvatanje vlastitih tela onakvima kakva jesu na Kati Sturino je na Instagramu popularisala hashtag #SuperSizeTheLook. Ona, naime, putem njega dokazuje da svaka žena može izgledati lepo i doterano poput najslavnijih modnih ikona.

Tačnije, Kati „pozajmljuje“ odevne kombinacije slavnih žena i prikazuje ih na svom primeru s komadima u plus size veličini. I većinu tih komada potpiše kako bi i druge plus size dame mogle nositi slične modne varijacije ako to žele.

Na ovaj način „supersizeala“ je izglede slavnih manekenki i modela poput Kendal Džener i Hejli Biber, pevačica poput Dženifer Lopez i Majli Sarus, glumica poput Blejk Lavli, ali i dame iz kraljevskih porodica, poput Kejt Midlton.

Katie Sturino s jednakom radošću i žarom nosi duge i lepršave maksi-haljine, uske farmerice i mini-suknje s krop-topovima. Iako na svojim društvenim mrežama objavljuje vlastite fotografije pokraj prizora slavnih dama u sličnoj odeći, ne želi da je iko upoređuje s njima.

Uvek ističe – nikada se ovde ne radi o tome ko je nešto nosio bolje, takvo razmišljanje nije dobro za nas. Umesto toga čvrsto veruje da svaka dama može nositi neki odevni komad na svoj jedinstveni i lepi način.

Na kraju na njoj je da što više modnih brendova uključi u svoju ponudu odeće u plus size brojevima kako bi punije žene mogle kupovati gde god to požele i izgraditi stil na koji će biti ponosne.

Njene fotografije postale su viralne, doprle do miliona ljudi i svakoga dana menjaju percepciju žena o vlastitim telima.

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike