Njima se služila Ledi Di, pa su ih nasledile Kejt i Megan: Osam kraljevskih modnih trikova koji su zapravo genijalni

14.10.2022

15:53

0

Autor: D. R.

Visoke punđe su jedan od najelegantnijih i najjednostavnijih načina za oblikovanje kose, ali često ne izgledaju tako uredno - Megan Markl je pronašla rešenje

Njima se služila Ledi Di, pa su ih nasledile Kejt i Megan: Osam kraljevskih modnih trikova koji su zapravo genijalni
profimedia-0343915948 - Copyright Princeza Dajana/Profimedia

Kraljevstvo i moda idu zajedno kao puter od kikirikija i žele. Ali čak i ako niste princeza, i dalje možete da se oblačite kao one.

Postoje mnogi modni trikovi koji vam mogu pomoći da izgledate kraljevski više nego ikada ranije. Od toga kako da nosite štikle bez umora do toga kako da vaša odeća pristaje neprimetno, evo osam neverovatnih saveta kako izgledati veličanstveno, a da pritom ne preterate.

1. Kako sprečiti klizanje potpetica

Kejt Midlton ima nekoliko modnih trikova u rukavu na koje se oslanja da bi izgledala uglađeno i skockano kao i uvek. Jedna od njih je nošenje čarapa sa ugrađenim lepljivim jastučićima kako bi se sprečilo klizanje, posebno kada nosite štikle.

2. Kako odabrati savršen par potpetica

Bivša vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, poznata je po štiklama. A da bi sprečila potencijalne kurje oči ili žuljeve, ona često nosi 1 do 2 broja veće od svoje normalne veličine cipela. Ovaj trik će prstima dati više prostora i održati pete sigurnim u cipelama.

Profimedia
 

3. Kako držati kosu podalje od lica

Kejt je poznata po svojoj izuzetnoj kolekciji šešira koja čini da izgleda, bez napora, zapanjujuće. Nošenje šešira takođe može ukrotiti kosu tako što ćete je držati podalje od lica, posebno u tim vetrovitim danima.

Kejt Midlton, Profimedia
 

4. Kako srediti one leteće dlake

Svi mi imamo te dlake koje štrče i kojih želimo da se otarasimo. Možete ih lako popraviti četkicom za zube i lakom za kosu kao što to radi Megan Markl. Trik je jednostavan - samo poprskajte malo laka za kosu na četkicu za zube i prođite kroz kosu na oblastima kojima je potrebna pomoć.

5. Kako zaštititi šešir od pomeranja

Šeširi i kape su uvek u trendu, ali zadržati ih da stoje na mestu može izgledati nemoguće. Tada u pomoć stiže trik princeze Dajane. Osigurajte šešir skrivenim češljevima i voilà - šešir će ostati savršeno na mestu.

Profimedia
 

6. Kako izbeći bol u nogama

Kejt ima savet za one koje žele da izgledaju više, a da im bude udobno. Ako često nosite štikle, par uložaka može vam dobro doći. Sunđerasti materijal ublažava i apsorbuje pritisak na petu, što je idealno za smanjenje bolova i umora.

7. Kako izbeći neurednu frizuru

Visoke punđe su jedan od najelegantnijih i najjednostavnijih načina za oblikovanje kose, ali često ne izgledaju tako uredno. Megan je pronašla rešenje - niske punđe. One će vam pružiti izuzetno elegantan izgled.

Profimedia
 

8. Kako sprečiti ocrtavanje donjeg veša

Vojvotkinja od Kembridža je poznata po svom šik, klasičnom stilu, ali je takođe majstor da „izgladi“ kojekakvih izbočina na kameri izazvanih donjim vešom. Umesto običnih grudnjaka, ona se odlučuje za oblikovane i ugrađene grudnjake. 

Bonus savet: kako sakriti dekolte

Ako idete na događaj na kome će fotografi i ljudi snimati slike, samo prislonite torbicu preko dekoltea pre nego što izađete iz automobila i kada se sagnete, i ništa se neće videti.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike