Kraljica recikliranja i modiranja: Kejt Midlton je i ove godine briljirala na Vimbldonu

11.07.2022

15:19

1

Autor: Z. A.

Ove godine modni izbori Kejt Midleton uključivali tufnast uzorak, nijanse plave i efektnu žutu boju

Kraljica recikliranja i modiranja: Kejt Midlton je i ove godine briljirala na Vimbldonu
profimedia-0706359563 - Copyright Profimedia

Kejt Midlton u društvu princa Vilijama i sina, princa Džordža, pratila je u nedjelju finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa. Kao i proteklih nekoliko dana, i ovog je puta plenila je pažnju svojom elegancijom, pa je za tenisku završnicu odabrala tufnastu haljinu jedne od svojih omiljenih dizajnerkii Alesandre Rič.


Osim tačkastim uzorkom, haljina se ističe romantičnim voluminoznim rukavima, naboranim strukom i sofisticiranom midi dužinom, čime je vojvotkinja od Kembridža još jednom potvrdila da je stilska ikona Vimbldona, čemu možemo svedočiti iz godine u godinu.

Na subotnjem ženskom finalu Vimbldona, Kejt je pažnju privukla u jarkožutoj haljini s potpisom modne dizajnerke Roksande Ilinčić. Kao i u nedjelju, i za ovu je sportsku završnicu odabrala elegantnu midi dužinu, a haljina se ističe mašnom na ramenu i tankim pojasom koji naglašava struk.

U istoj smo je haljini već imali prilike videti, kad ju je nosila za vreme posjeta Jamajci u martu ove godine, čime je još jednom potvrdila i da je prava kraljica recikliranja. Haljinu je upotpunila klasičnim belim salonkama.
Za prvo pojavljivanje na Vimbldonu ove godine, Kejt je takođe nosila dizajn Alesandre Rič, ali umesto tamnoplave haljine odabrala je model u svetloj varijanti, upotpunjen tufnastim uzorkom. Haljinu su strani mediji opisali kao laskavu, zahvaljujući šik naborima, suptilnim voluminoznim rukavima i remenu oko struka koji je stvorio elegantnu siluetu.

U ovoj smo haljini već imali prilike da je vidimo, kad ju je pre nekoliko nedelja nosila za proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete II, a mnogi su se složili kako neodoljivo podseća na jednu od haljina koju je nosila princeza Dajana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike