Od sada ćete poneti svaku kombinaciju koju poželite: Tri genijalna trika za grudnjake za koja verovatno niste znali

25.03.2022

11:17

1

Ova tri genijalna trika će nam prilično olakšati život

Od sada ćete poneti svaku kombinaciju koju poželite: Tri genijalna trika za grudnjake za koja verovatno niste znali
dave-mcdermott-iIz07fRQTkw-unsplash - Copyright Unsplash

Grudnjaci su priča za sebe - bez njih je teško, jer u mnogim slučajevima ne želimo biti bez potrebne potpore koju nam pružaju, opet, naramenice nam otežavaju život pa često pokvare dobro isplaniran izgled.

Jednom nas uštine, drugi put proviri naramenica, pa nešto nije u redu s bojom - naši grudnjaci imaju svoj život i redovno nas izluđuju. Međutim, život s malim tekstilnim pomagačima može biti vrlo jednostavan. Kao što to često biva, najefikasniji su mali, brzi trikovi, tj. rešenja.

Unsplash
 

Uz ove stajling trikove, topići koji se vezuju oko vrata, dekoltei ili haljine na jedno rame mogu se vratiti u vaš ormar, jer grudnjak neće biti vidljiv kada ga nosite.

Volite leti da nosite topiće ili želite konačno da obučete onu prelepu svetlucavu haljinu na jedno rame koju ste kupila na poslednjem odmoru u inostranstvu?

Često nas samo grudnjak sprečava da unesemo više kreativnosti u svoj stil. Koliko samo puta izgovorite ili čujete rečenicu: „Ne mogu to nositi sa svojom veličinom grudi.“ To može biti slučaj s nekim stilovima, ali s drugima znamo kako se može popraviti situacija.

1. Trik s jednim ramenom

Haljine asimetričnog kroja bile su u modi još 2000-ih i od tada zapravo nisu nestale. Posebno su popularne usko krojene siluete. Ali šta učiniti s grudnjakom? Ako još nisi spremna za look bez grudnjaka, možeš se poslužiti jednostavnim trikom.

A funkcioniše ovako: grudnjak se u početku normalno obuče. Zatim uzmeš naramenicu za koju želiš da bude nevidljiva, produžiš je i prevučeš preko glave na drugu stranu. Potom je postavi na dno korpe, gde pruža još veću potporu.

2. Bez naramenica? Nema problema s ovim trikom 

Volimo besprekornu preplanulost. Naravno, beli tragovi naramenica su smetnja koja se može izbeći s bandeau topićem. Međutim, grudi nemaju potporu, zbog čega se koriste grudnjaci ili grudnjaci bez naramenica. Posebno kod žena s velikim poprsjem, ova potpora nije uvek dovoljna. Otkrićemo ti kako dodati više potpore svom izgledu bez naramenica s grudnjakom s odvojivim naramenicama.

Ovako se radi: odvojive naramenice se pričvršćuju na zadnju stranu s desne strane grudnjaka i stavljaju jednom oko prednjeg dela grudi i zakače na levoj strani. Zatim počinješ s leve strane i pričvrstiš nosač s desne strane. Na kraju postavi elastične trake tamo gde ti je potrebna najveća potpora.

3. Srcoliki dekolte

Srcoliki dekolte trenutno je jedan od najpopularnijih dekoltea. I za to postoji razlog: srcoliki izrez zaista lepo izgleda. Uz otkrivenu ključnu kost ramena izgledaju nežno i ženstveno. Ali, bočni rubovi obično su izrezani toliko da se otkrije naramenica grudnjaka. Međutim, jednostavan trik to sprečava.

Evo kako funkcioniše: stavi grudnjak kao i obično, zatim uvij naramenice i ponovno ih stavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Rose (@fashioninflux)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike