Sado-mazo Bela Hadid i katastrofalno prvo pojavljivanje bračnog para Pelc: Ovo su najveći promašaji sa MET Gale (FOTO)

03.05.2022

08:15

0

Neki jednostavno nisu dorasli modnom zadatku koji je "Vogue" zadao

Sado-mazo Bela Hadid i katastrofalno prvo pojavljivanje bračnog para Pelc: Ovo su najveći promašaji sa MET Gale (FOTO)
met gala AP22122859097779 copy - Copyright AP Photo

Mnogi od nas su noćas bili prikovani za male ekrane i internet portale i sa velikim uzbuđenjem pratili MET Galu.

Poslednja je održana 13. septembra, prošle godine, nakon što je 2020. otkazana zbog pandemije koronavirusa, a 2021. pomerena za drugi datum.

I kako to obično biva, prva nedelja meseca maja rezervisana je za tematsko najglamuroznije modne veče godine, a "Vogue" je ove godine zadao domaći zadatak slavnim zvanicama temom: "In America: An Anthology Of Fashion".

Nakon što je čuvena Ana Vintur "otvorila" šou, crvenim tepihom su počele da se ređaju zvanice.

MET Gala je inače događaj na koji mogu da dođu isključivo slavni, bogati i odabrani.

Primera radi, Kim Kardašijan je godinama patila jer ju je Vintur, kraljica mode, ignorisala, a iako je nje, sada već bivši suprug Kanje Vest, bio rado viđen gost ovog prestižnog modnog događaja, ona godinama nije bila ni poželjna, a ni pozvana.

Sa druge strane, svake godine se pokaže i da mnogi, koji su pozivnicu uredno dobili, ipak nisu dorasli ovakvom događaju.

Prodefilovali su sinoć crvenim tepihom mnogi, sjajno, manje sjajno i prilično loše obučeni, a među onima koji su se, slobodno možemo da kažemo obrukali, nalaze se i sveže oženjeni Bruklin Bekam i njegova supruga Nikol Pelc. Nosili su kreacije koje je potpisala neosporno velika modna kuća "Valentino", ali, osim što su promašili temu ("Gilded Glamour"), sve na njima je loše izgledalo. Roze lakovane cipele, sa visokom potpeticom, koje je Nikol nosila su, u najmanju ruku, skandalozne, a ni haljina nije zaostajala. Ni Bruklin nije izgledao najsjajnije u Prljavo roze odelu ispod koje je imao košulju sa dubokim izrezom. Inače, ovo je njihovo pro pojavljivanje kao bračnog para i šteta što će ostati upamćeno po lošem stajlingu.

AP Photo
 

Manekenka Kara Delavinj je došla obučena u "Dior Haute Couture" crveno satensko odelo, a prisutne je definitivno ostavila bez teksta kada je skinula sako, ispod kojeg je imala zlatan nakit i zlatne krugove koji su prekrivali samo bradavice. Kada kažemo "ostavila bez teksta" ne mislimo na onaj dobar "ostavila bez teksta" način.

AP/Evan Agostini
 

Nije se proslavila ni njena koleginica Bela Hadid, pojavivši se u "Burberry" kabare/sado-mazo kreaciji i biserima oko članka jedne noge. U najmanju ruku je promašila temu, a zaista to sve na njoj nije izgledalo ni najmanje glamurozno.

AP Photo
 

Haljina koju je Ališa Kiz sinoć nosila ima potpis modne kuće "Ralph Lauren" i sama po sebi nije loša, ali omaž Njujorku koji smo mogli da vidimo na plaštu koji je sinoć imala je bio suvišan. Poznavaoci lika i dela znaju da je Ališa svojevremeno otpevala pesmu upravo ovog naziva, koja je i dan danas veliki hit, i da, zamisao je bila sjajna, ali ne i dobrog izgleda.

AP/Evan Agostini
 

Ne možemo a da ne izdvojimo i Kamilo Kabeljo. Ovoga puta, nažalost, ne po nečemu dobrom. Pevačica, koja je inače zaista lepotica, ovoga puta nije dobro odabrala. Bela haljina sa cvetnim motivima koja je otkrila njen stomačić, definitivno nije bilo nešto što je trebalo sinoć da ponese. Zapravo, onako nešto nikada nije trebalo da obuče. Nadamo se da će sledeći put birati pametnije.

AP/Evan Agostini
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike