MET Gala 2022: Glamur, perje i mnogo zlata - slavne dame prošetale crvenim tepihom (FOTO)

03.05.2022

05:57

0

Sudeći po komentarima, Blejk Lajvli je odnela ubedljivu pobedu kada je stajling u pitanju

MET Gala 2022: Glamur, perje i mnogo zlata - slavne dame prošetale crvenim tepihom (FOTO)
Met Gala 2022 - Copyright AP/Evan Agostini

Po američkom vremenu, sinoć je, u "Metropoliten" muzeju, u Njujorku, od 18 časova, održana još jedna MET Gala ceremonija.

Ovogodišnja tema svečanosti je bila: "In America: An Antology Of Fashion". Modni poznavaoci odlično znaju da "Gilded Glamour and white tie" odlikuju raskošne haljine i podosta bisera, kada su u pitanju žene, kao i svečana odela, uz koja obavezno idu bele kravate i leptir mašne, kada su u pitanju muškarci.

U pitanju je period pozlaćenog doba, između 1870. i 1890. odnosno period građanskog rata u SAD.

Međutim, postavlja se pitanje da li je i koliko "dress code" zaista ispoštovan?

Glamura sinoć definitivno nije manjkalo, a slavne dame su se prilično potrudile da prođu zapaženo.

Ceremoniju je, naravno, "otvorila" čuvena Ana Vintur koja je crvenim tepihom prodefilovala u "Chanel" kreaciji, noseći tijaru na glavi.

Jedna od najzapaženijih je definitivno Vanesa Hadžens koja se pojavila u "Moschino" kreaciji od providnog tila. Ispod nje je nosila samo donji veš, a nisu izostali komentari da izgleda i više nego zanosno.

AP/Evan Agostini
 

Međutim, reklo bi se da je jedna od voditeljki večeri, Blejk Lajvli, apsolutno "ukrala šou", jer celom svetu je zastao dah u trenutku kada je ona, u "Versace" haljini prošetala crvenim tepihom i popela se uz stepenice "Metropolitena".

Prelepa glumica je imala i čuveni "reveal", te je tako izgledalo kao da je na sebi imala dve kreacije, dok je, zapravo, u pitanju samo jedna. Oko haljine je bio ogroman plašt, vezan u mašnu oko njenog struka, koji je, kada se okrene na drugu stranu, potpuno druge boje. Glumica je, uz asistenciju odradila sjajnu transformaciju, a ako je sudeći po komentarima, noćas niko nije uspeo da je nadmaši.

AP/Evan Agostini
 

Kamila Kabeljo se nije previše proslavila u beloj cvetnoj haljini Prabala Gurunga. Nisu izostali komentari da je pokazala stomačić, a haljina nije preterano oduševila one koji su uživo pratili prenos najznačajnijeg modnog događaja.

Očekivano, ogromnu pažnju privukla je Hejli Biber koja se pojavila u glamuroznoj "YSL" beloj kreaciji, dok je Emili Ratajkovski nosila vintidž "Versaće" haljinu koja je istakla njeno vitko telo.

Reperka Kardi Bi je crvenim tepihom prošetala, ruku pod ruku, sa Donetalom Versaće, a zlatna haljina je istakla obline koje ova dama neosporno ima.

AP/Evan Agostini
 

Manekenka Kara Delavinj je došla obučena u "Dior Haute Couture" crveno satensko odelo, a prisutne je definitivno ostavila bez teksta kada je skinula sako, ispod kojeg je imala zlatan nakit i zlatne krugove koji su prekrivali samo bradavice.

Megan Thee Stallion se pojavila u impozantnoj haljini zlatne boje, u pratnji dizajnera Džeremija Skota i moramo da priznamo da je zaista sjajno izgledala.

Plašt koji je Ališa Kiz imala na sebi, predstavlja omaž Njujorku, dok se Rosalia pojavila u "Givenchy" kreaciji.

AP/Evan Agostini
 

I da, svi su sa nestrpljenjem očekivali dolazak Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona, a ovaj, očigledno prilično zaljubljen par, je zasijao u crno-zlatnoj "Dior" kombinaciji.

Kim je imala čak i vrlo svedenu frizuru, te je svoju plavu izblajhanu kosu pokupila u punđu.

Za razliku od nje, sestre Kajli i Kendal Džener su izgledale kao da su pošle na svadbu i sahranu. Pojavile su se u vrlo sličnim kreacijama, držeći se za ruke, samo u crnoj, odnosno beloj boji.

Pogledajte galeriju:

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike