"Ukrala je šou!": Kada se Blejk Lajvli noćas pojavila na crvenom tepihu MET Gale, svet je ostao bez daha (FOTO+VIDEO)

03.05.2022

07:22

0

Prelepa glumica je imala "reveal" o kome će se pričati mesecima

"Ukrala je šou!": Kada se Blejk Lajvli noćas pojavila na crvenom tepihu MET Gale, svet je ostao bez daha (FOTO+VIDEO)
met gala AP22122796019560 - Copyright 24sedam/AP Photo/Pixabay

Nakon katastrofalne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, čuvena MET Gala je 2020. godine otkazana. I tada smo znali da jeste loše, jer modni događaj godine sigurno ne bi bio tek tako otkazan.

Naredne, 2021. godine je, umesto tradicionalno, prve nedelje maja, pomeren za 13. septembar, ali se održao. Bila je to jedna "intimna afera", kako ju je sam "Vogue" nazvao.

I sve do sinoć su se i dalje pričalo o pojedinim kreacijama od tog septembra, poput one koju je ponela Kim Kardašijan, koja se pojavila u "Balenciaga" kreaciji, od glave do pete - bukvalno. Sve što smo mogli da vidimo jeste njena kosa.

Osam meseci kasnije, nestrpljivo smo iščekivali novo pojavljivanje slavnih (i bogatih), kao i kreacije koje će poneti, a sinoćnji crveni tepih je definitivno obilovao glamurom.

Ovogodišnja tema MET Gale je bila "In America: An Anthology Of Fashion", a iako su mnogi uspeli da ispune "Gilded Glamour" očekivanja, takođe se pokazalo i da mnogi nisu dorasli ovom zadatku.

AP/Evan Agostini
 

Ipak, ono u čemu su svi saglasni jeste činjenica da je pojavljivanje Blejk Lajvli na crvenom tepihu "Metropoliten" muzeja, u sekundi zaustavilo sve!

Malo je reći da nas je glumica ostavila bez daha.

Pojavivši se u "Versace" kreaciji koja je, između ostalog, podrazumevala šlep, koji je bio vezan u mašnu oko njenog struka, uz malu pomoć, izvela je "reveal", te je haljina poprimila potpuno drugačiju boju.

AP/Evan Agostini
 

Verujte nam, ništa bolje i lepše nismo videli, ne samo na sinoćnoj MET Gali, već u poslednjih nekoliko meseci, ako ne i godinu dana.

Prirodno prelepa Blejk, u kombinaciji sa ovom fantastičnom haljinom, definitivno je "ukrala šou", a njen izgled je pravi praznik za oči.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike