Ženka orangutana vozi bolje od mnogih: A ima i šta - od kola za golf, preko poršea do električnih vozila (VIDEO)

20.06.2024

09:25

0

Autor: V. I.

Saznajte više o fascinantnom životu i viralnim video snimcima ove pametne životinje

Ženka orangutana vozi bolje od mnogih: A ima i šta - od kola za golf, preko poršea do električnih vozila (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Ne viđate često orangutana kako vozi kola za golf ili sjajni sportski automobil "porše bokster", ali danas je taj dan. Iako je viralni video sa ženkom orangutana po imenu Rambo koja vozi kola za golf kola prezabavan, nemojte da mislite da je tu kraj. Ovaj majstorica za vožnju takođe zna da vozi skejtbord, dečji motor, ali i Peg Perego Polaris Ranger RZR 900.

Rambo nije nova u vožnji

Ženka orangutana Rambo iz Dubaija se odlično snalazi za volanom, ali ovaj viralni fenomen nije nov na video sceni. Već nekoliko godina nju snimaju kako vozi razna vozila. Ova snalažljiva životinja je ljubimac Fatime Rašid al Maktum, ćerke premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, i živi na njihovom velelepnom imanju.

Oni, naime, imaju privatni zoološki vrt koji ima sve vrste egzotičnih i divljih životinja. Na drugim video-snimcima, Rambo se može videti kako čita knjige o svojoj porodici i nosi ljudsku odeću. Ali kada je reč o kolima za golf, ti snimci su osvojili internet. Rambo izgleda kao profesionalac dok vozi svoja kola za golf po luksuznom travnjaku.

 

 

Kako je Rambo naučila da vozi kola za golf

Na snimcima Rambo vozi nova kola za golf s crvenim i crnim sedištima. Samouvereno se kreće, posmatrajući imanje dok se vozi okolo. Rambo čak visi s krova, kao što mnogi ljudi rade tokom običnog dana na golf terenu. Kada dođe do kaveza sa tigrom, jednostavno prođe pored velikih mačaka u kavezu i nastavi dalje.

Njen čuvar je komentarisao da nije tek tako samo jednog dana počela da vozi kola  za golf. Prvo je probala skejtbord pre nego što je postala dovoljno stara da dobije vozačku dozvolu. U početku nije mogla da dohvati pedale, ali je to vremenom naučila.

Rambo je od svojih vlasnika nedavno dobila još jednu igračku - potpuno nov "porše bokster". Ima sjajne crne točkove i potpuno crvenu unutrašnjost, savršenu za elegantnu odeću koju nosi Rambo. Takođe vozi Nissan Patrol SUV kada to situacija od nje zahteva.

 

 

Rambo živi svoj najbolji život

Pošto živi na ogromnom posedu koji je u privatnom vlasništvu, Rambo ima prilično slobodnu vladavinu ovim područjem. Ljude bi moglo iznenaditi kada vide velikog orangutana kako se vozi u "poršeu", ali to je ipak Dubai. U slobodno vreme, Rambo uživa u učenju o svojim orangutanskim precima i društvenoj igri skrabl. Ako se uskoro nađete u Dubaiju, pripazite da ne naletite na Rambo kako vozi kola za golf.

 

 

Jednom kada naučite da vozite kola za golf, mogućnosti su beskrajne. Međutim, uvek držite nisan patrol SUV pri ruci kada vaš "porše bokster" ne može da se vozi - samo vam prenosimo životne lekcije od Rambo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike