Zbog gužve u saobraćaju, ova kola su pokupila Maraju Keri da ne bi kasnila: Samo ona može da ima ovakve povlastice!

09.02.2024

06:35

0

U suprotnom se na događaju ne bi ni pojavila...

Zbog gužve u saobraćaju, ova kola su pokupila Maraju Keri da ne bi kasnila: Samo ona može da ima ovakve povlastice!
Maraja Keri - Copyright Profimedia

Maraja Keri je ove godine na dodeli Gremija imala zadatak da uruči prvu nagradu te večeri. Međutim, zbog obilnih padavina, mogla je i da se ne pojavi u „Crypto.com" areni, piše tamošnja štampa, jer je zaglavila u takvoj gužvi da je izvršni producent događaja morao da bude kreativniji nego obično - da ne bi ostao bez svoje popularne prezenterke.

- Bilo je oko petnaest do pet, dakle „lajv" smo za petnaest minuta - počeo je Ben Vinston u „Rolling Stone Music Now" podkastu govoreći baš na tu temu sa kolegom Patrikom Mentonom, koji se nadovezao rečima:

- U tom momentu, mi nismo sigurni da li SZA stiže na vreme za svoj performans, jer je otišla do hotela da se spremi i, prosto, gužva čini svoje. Burna Boj, takođe, zaglavljen u saobraćaju, možda ne stiže. I, definitivno, ne miču se ni Maraja Keri, Kejsi Masgrejvs, Kristina Agilera i Lizo. Svi stoje.

Onda, preduzeli su drastične mere - po Kerijevu su poslali kola za golf, da je pokupe iz vozila kojim je putovala i dovedu u Arenu. Švaviše, rekao je Ben, okolo je četvoro ljudi trčalo s kišobranima, da tako zaštite pevačicu, ne bi li odmah mogla da izađe na scenu.

Maraja Keri, Profimedia
 

- Vozili smo suprotnim smerom po auto-putu ne bi li došli do nje, pa je doveli na šou. Tako je stigla na vreme - naglasio je.

Potom, kad je Maraja Majli Sajrus uručila nagradu, mlađa koleginica rekla je kako je i ona jedva stigla.

- Tačno sam ovo mogla da propustim, upala sam u takvu gužvu... Nagradu sam i mogla, u suštini, ali ne Maraju Keri - šalila se bila.

Majli Sajrus, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike