Prolajala od muke: Mačka se oglasila u znak protesta zbog novog ljubimca i postala viralna (VIDEO)

14.06.2024

12:03

0

Autor: V. I.

U viralnom snimku dvogodišnja mačka na neobičan način pokazuje svoju ljubomoru na novog člana domaćinstva

Prolajala od muke: Mačka se oglasila u znak protesta zbog novog ljubimca i postala viralna (VIDEO)
Copyright Profimedia

Zvuk vaše mačke kako prede može biti umirujući za vas, ali da li ste ikada čuli mačji lavež? Čudno je čak i razmišljati o tome, ali video-snimak na TikToku, koji je pogledan preko 1,8 miliona put,a prikazuje jednu žestoku macu kako kanališe svoj unutrašnji bes zbog novog mačenceta u kući. 

Reakcija na novo mače

Klip je veoma dobar primer šta možete da očekujete ako odgajate svoje mačke sa psima - one bi mogli da pokupe najčudnije navike.

Uzimajući to u obzir, generalno gledano, uzgoj različitih vrsta životinja je obično u redu. Oni bi samo mogli naučiti jedno drugo nekom zaista neobičnom ponašanju.

Neočekivani zvuci

U video-snimku koji je Kejti podelila, vidi se kako njena starija mačka daje svom novom mačiću hladnu dobrodošlicu. 

Mačka je sedela u svojoj kutiji kada je mače pokušalo da joj priđe. Pa, pretpostavljamo da je starija mačka želela svoju privatnost jer je ispustila veoma pseći lavež, koji je uspešno uplašio mlađu mačku. 

 

@katieontheflipside

👀 Welllll that was unexpected. 🫢🤣 ♬ original sound - Katie

 

"Šta to bi?" rekao je njihov vlasnik iza kamere uz smeh. 

"POV: Vaša dvogodišnja mačka je odrasla sa psima i počinje da laje na vaše novo mače“, navodi se u tekstu koji se pojavljuje na video. 

Komentari sa društvenih mreža

Neočekivani zvuci izazvali su oduševljenje ljudi u odeljku za komentare. "Da li su njegova pseća braća i sestre čivave? Ha-ha-haha", napisala je jedna osoba. „Nikada ranije nisam naišao na mačku koja laje“, dodala je druga osoba. "Mače je kao: 'Znam da sam nov u ovome, ali nisam siguran da je to tačno'", šalio se jedan komentator. Dok je druga osoba imala suprotan problem koji se dešavao u njihovoj kući: „Moj pas ima tri brata i sestre mačke i ona šišti, to je urnebesno“, podelili su oni. 

Podizanje mačaka i pasa zajedno

Jasno je da je ovo jedna od čudnijih stvari koje se dešavaju u Kejtinoj kući. Ali to verovatno nije najčudnije što se dešava kada se zajedno uzgajaju mačke i psi

Zamišljeni kao prirodni neprijatelji, zapravo nema razloga da verujemo da mačke i psi ne mogu da žive zajedno u miru. Naravno, može doći do sukoba i možda nisu najbolji prijatelji, ali vrlo je moguće odgajati obe vrste u jednom domu. 

Saveti za harmoniju u kući

Ako želite da olakšate odnose između njih dvoje, treba da budete sigurni da se životinje ne takmiče za resurse. Bilo da je to hrana, voda, prostor u vašem domu ili vaša pažnja. Ako svaka životinja u vašem domu zna da će njihove potrebe biti zadovoljene, trebalo bi da se osećaju sigurno i da se neće svađati

Kada predstavljate životinje, uverite se da to radite na neutralnom terenu, polako i sa puno poslastica. Ne ostavljajte ih bez nadzora dok im ne bude udobno jedno u drugom. Na kraju ćete moći da ih ostavite same zajedno. A onda ko zna? Možda će vaša mačka naučiti vašeg psa da prede. Dešavale su se i luđe stvari. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike