Nemački ovčar Ganter rangiran kao najbogatiji ljubimac na svetu: Vrednost mu se procenjuje na 500 miliona dolara (VIDEO)

18.04.2024

09:15

0

Autor: K. B.

Neki kućni ljubimci su bogatiji od većine ljudi, zahvaljujući svojim imućnim vlasnicima

Nemački ovčar Ganter rangiran kao najbogatiji ljubimac na svetu: Vrednost mu se procenjuje na 500 miliona dolara (VIDEO)
Copyright Profimedia

Među njima se ističe nemački ovčar Ganter VI, čija se vrednost procenjuje na 500 miliona dolara, što ga čini najbogatijim ljubimcem na svetu. Ovo bogatstvo potiče od njegovog pretka Gantera III, koji je dobio deo nasleđa od nemačke plemkinje Karlote Lajbštajn putem testamenta 1992. godine.

U dokumentarcu o Ganteru, detaljno je opisan život ovog poznatog psa, koji se tretira kao član visokog društva. Boravi u luksuznoj vili, a poseduje imanja vredna milione dolara, uključujući i imanje vredno 29 miliona dolara.

Pixabay
 

Plemkinja Karlota Lajbštajn osnovala je fond pre svoje smrti i ostavila svoje bogatstvo od 80 miliona dolara svom psu, Ganteru III. Pas je poveren na staranje bliskom prijatelju njenog pokojnog sina, Mauriciju Mianu, čime je započelo izgradnju bogatstva oko ljubimca.

 

 

Danas, Ganter VI poseduje imovinu vrednu 500 miliona dolara, uključujući vile u Italiji, imanje u Nemačkoj, posed na Bahamima, privatne avione i jahtu.

Na drugom mestu najbogatijih ljubimaca na svetu je mačka Nala, koja je prešla put od azila za životinje do uspešne influenserke sa više od četiri miliona pratilaca i sopstvenim brendom hrane za mačke. Njeno bogatstvo se procenjuje na 100 miliona dolara.

Na trećem mestu je još jedna mačka, Olivija Benson, koja je ljubimac Tejlor Svift. Mačka je zaradila svoje bogatstvo pojavljivanjem u muzičkim spotovima i reklamama i vredna je 97 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike