Žena se sledila u viralnom videu: Mačka mi je haker, provalila je šifru na hranilici (VIDEO)

19.03.2024

16:17

0

Autor: V. I.

Nikom nije jasno kako je uspela da provali sistem

Žena se sledila u viralnom videu: Mačka mi je haker, provalila je šifru na hranilici (VIDEO)
Copyright Printscreen / TikTok

Video pametne cicamace koja je shvatila kako da upravlja automatskim dozatorom hrane zadivila je korisnike na društvenoj mreži TikTok. Snimak, koji je postavljen pre par nedelja, dosad je pogledan preko 2,5 miliona puta. Na snimku se vide dve tuksedo dvobojne mačke kako sede oko dispenzera za mačju hranu uz poruku koja je glasila: "Onog trenutka kada shvatite da je vaša mačka haker". 

 

 

Jedna od mačaka je prikazana kako pritiska šapom u dozator dok se u pozadini čuje nekoliko zvučnih signala, dok glas na snimku kaže: "Previše dugmadi“. Druga mačka ostaje mirna, strpljivo sedi ispred mašine.

Prva mačka nastavlja da dodiruje šapama po dozatoru pre nego što se začuje još jedan bip a mašina upozorava: "Vreme je za obrok, vreme je za obrok“. Hrana se zatim izliva u jednu od činija na uređaju, a prikazana je druga mačka kako dolazi do hrane.

Glas u snimku kaže "bezobrazanice“ pre nego što se video završi a korisnici TikToka bili su impresionirani i zabavljeni sposobnostima mačke. "Osvojio je jackpot", "Radio je u IT-uj u prošlom životu", "Vreme je da počne da plaća stanarinu", "Ovaj mačak je genije", samo su neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike