Posle četiri godine i 965 km dalje: Pas pronađen i vraćen vlasniku (VIDEO)

14.02.2024

10:10

0

Autor: K. O.

Neke priče zaista imaju srećan kraj

Posle četiri godine i 965 km dalje: Pas pronađen i vraćen vlasniku (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Često smo svedoci priča koje su gotovo filmske, a naročito nas raduju one sa srećnim krajem. Tako se pas koji je nestao iz kuće porodičnog prijatelja u Koloradu 2020. godine pojavio čak četiri godine kasnije. 

Da priča bude zanimljivija, on je pronađen u blizini granice s Meksikom, gotovo 965 kilometara dalje.

Benjamin Bakster imao je 13 godina kada je kući doneo šestonedeljnog psića po imenu Pečis, no 2020. godine je morao da se preseliti u Nebrasku zbog novog posla, a kuća u kojoj je bio podstanar nije dozvoljavala pse.

Pečis je boravio kod porodičnog prijatelja u Kalhanu u Koloradu dok je Bakster tražio novi dom u kojem bi mogao biti sa svojim ljubimcem. No, pas je pobegao iz kuće prijatelja kod kojeg je boravio nekoliko meseci.

I to nije bio prvi put da beži jer je i ranije to činio, pa u prvi mah Bakster nije bio zabrinut. Ali kako su dani prolazili, Pečis se nije vraćao kući.

Uskoro u novom domu

I tako su prošle skoro četiri godine kada je Baksterova supruga primila telefonski poziv 31. januara od njegove majke koja je rekla da su je zvali da je obaveste da je Pečis pronađen u Las Crucesu. Isprva, pomislila je da je taj poziv prevara.

Potom je Bakster kontaktirao sklonište i uskoro se uverio da oni zaista imaju njegovog psa. Pečis je doveden iz Novog Meksika nazad u kuću porodicnog prijatelja. A Bakster i njegov pas uskoro se sele u svoj novi dom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike