Kada su inspektori čuli lajanje i grebanje, otvorili su kontejner u luci i našli nju: Samo pretpostavljaju koliko je bila bez hrane i vode

06.02.2024

09:12

0

Autor: K. O.

Čuda su moguća

Kada su inspektori čuli lajanje i grebanje, otvorili su kontejner u luci i našli nju: Samo pretpostavljaju koliko je bila bez hrane i vode
Copyright Printscreen/Facebook

Mali pas po imenu Koni spasen je prošle nedelje iz transportnog kontejnera u luci u Teksasu.

Pas je bio zarobljen u transportnom kontejneru sve dok ga pomorski tehničari Bryan Wainscott, Lucas Loe, Ryan McMahon i Jose Reyes nisu pronašli u sredu, saopštila je obalska straža Heartland na Fejsbuku.

Pomorski inspektori nasumično su birali kontejnere za pregled kada su čuli lavež i grebanje iz jednog od kontejnera u gomili, rekli su iz USCG-a Heartland. Kontejner je bio na visini od sedam metara i postavljen na drugi, pa su morali da ga spuste dizalicom.

Kada su otvorili, unutra je bila Koni - umorna, gladna, ali i jako srećna.

"Kada su spustili kontejner i otvorili vrata, pas je iskočio!" stoji u Fejsbuk objavi.

Rekli su kako je životinja, koju su nazvali Koni, bila umorna, gladna, ali jako srećna što vidi svoje spasitelje.

Profimedia
 

Video koji je USCG Heartland objavio na Fejsbuku prikazuje Koni kako maše repom, njuška oko sebe i pije vodu koja joj je data kada je konačno oslobođena.

Trenutno joj se traži dom

Službenici obalske straže utvrdili su da je nesrećni kujica bila zatočena najmanje osam dana bez hrane i vode. Bila je prljava i mršava kad su je spasili. Još se ne zna kako je Koni tačno završila u kontejneru, ali se pretpostavlja da se sama zavukla u njega.

Pomorski inspektori odveli su je u sklonište za životinje u Pasadeni na zbrinjavanje. Osoblje skloništa sada traži novi dom za nju, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike