Nestala Tufnica u Višnjičkoj banji: Da li ste je videli? Vlasnica je traži već nedeljama! (FOTO)

25.09.2023

12:54

0

Ona je čipovana pa onaj ko je pronađe ili je pronašao može lako da je vrati vlasnicima tako što će je odvesti u najbližu veterinarsku ambulantu gde će joj veterinar očitati čip ili da pozove vlasnika da dođe po nju

Nestala Tufnica u Višnjičkoj banji: Da li ste je videli? Vlasnica je traži već nedeljama! (FOTO)
Nestala mačka u Višnjičkoj banji - Copyright Foto: Jovana Jovanović

Tigrasto bele mačke po imenu Tufnica, a koja se odaziva na "ci ci" nema već više od mesec dana. Vlasnici na sve načine pokušavaju da je pronađu, ali zasad neuspešno.

Nestala je 7. septembra u Novom naselju u Višnjičkoj banji. Prepoznatljiva je po crnoj tufni na desnoj šapi, beloj šari na nosu i beloj šari po leđima. Veoma je umiljata, pa vlasnici pretpostavljaju da ju je zbog toga neko uzeo jer nije znao da je udomljena.

Foto: Jovana Jovanović
Nestala mačka u Višnjičkoj banji

 

- Intenzivno je tražimo već nekoliko nedelja. Prijavili smo da je nestala Veterini Beograd, objavili smo na društvenim mrežama i u grupama "izgubljeni, nađeni ljubimci" i u kraju smo polepili plakate sa osnovnim informacijama o nestanku naše ljubimice, slikom i kontaktom telefona. Proverili smo gotovo svaki ulaz u okolini, pitali komšije ali bezuspešno - kaže zabrinuta vlasnica Jovana i dodaje:

 

Foto: Jovana Jovanović
Nestala mačka u Višnjičkoj banji

- Ako ju je neko iz dobre namere uzeo misleći da nije udomljena i da nema vlasnika, molimo da nam je vrati. Bićemo veoma zahvalni što se o njoj brinuo proteklih dana.

Ona je čipovana, pa onaj ko je pronađe ili je pronašao može lako da je vrati vlasnicima tako što će je odvesti u najbližu veterinarsku ambulantu gde će joj veterinar očitati čip ili da pozove vlasnika na broj telefona koji smo ostavili u tekstu kako bi vlasnik došao po nju.

Kontakt telefon na koji pronalazač može da se javi 061 20 76 178. Pronalazaču sledi novčana nagrada.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike