Šta znači kada mačka kine u vašem pravcu?

14.09.2023

17:47

0

Autor: K. B.

Tada se smatra da je povoljno da obavite ono što ste odugovlačili dugo vreme, jer se veruje da ste trenutno u povoljnoj situaciji

Šta znači kada mačka kine u vašem pravcu?
Mačka - Copyright Freepik

Iako su neka verovanja pozitivna, a druga mogu biti prilično negativna, zajedničko im je to što ih smatraju duhovnim i pokušavaju tumačiti ponašanje životinja. Iako je važno zadržati određenu distancu prema ovim verovanjima, primetno je da neki ljudi daju poseban značaj čak i najobičnijim radnjama tih životinja, kao što su kijanje i kupanje.

Što se tiče mačaka, postoji jedno verovanje koje kaže da ako mačka kine u vašem pravcu, a posebno ako juri prema vama dok to radi, to je znak da ćete uskoro doživeti neki neočekivani finansijski dobitak. Prema ovom verovanju, preporučuje se da iskoristite ovu priliku i obavite nešto što ste dugo odlagali, jer se smatra da je sreća na vašoj strani.

Pixabay
 

Što se tiče mačke koja se kupa, postoji drugo verovanje koje sugeriše da biste mogli očekivati nenajavljene goste ukoliko je vidite kako liže svoje krzno u vašem dvorištu. Prema ovom verovanju, preporučuje se da se pripremite za njihov dolazak tako što ćete otići u prodavnicu po kafu, sok i možda kolače, a zatim brzo sredite kuću kako biste se predstavili u najboljem svetlu pred prijateljima i porodicom koji će doći.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike